ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.6.11

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΠΡΟΚΛΗΣΗ" ΗΤΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑ!! "ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΙΚΡΙΩΜΑΤΩΝ" .... Ο Χ"ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ "ΣΧΕΔΙΟ"..

Ο γνωστός ανεκδιήγητος τραμπούκος, αντιπρόεδρος της «σοσιαλιστική» κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, ξαναχτύπησε. Με σαφή διάθεση να τρομοκρατήσει όλο το αστικό πολιτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τους βουλευτές του κυβερνητικού λόχου  να μην τολμήσουν να αντιδράσουν στο ξεπούλημα λαού και τόπου σε μια χούφτα πλουτοκράτες και να ψηφίσουν τα κυβερνητικά μέτρα που οδηγούν τα λαϊκά στρώματα στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα, άφησε να εκδηλωθούν τα γονίδια που κουβαλάει απ τον παππού τον δικτάτορα.
Μιλώντας, λοιπόν σε Ισπανική εφημερίδα μας είπε ότι αν δεν περάσουν οι επιλογές του μαύρου μετώπου κυβέρνησης-τρόικας: «Οι τράπεζες θα περιστοιχίζονται από ανθρώπους που θα ήθελαν να πάρουν τα λεφτά τους. Ο στρατός θα έπρεπε να προστατεύσει με άρματα μάχης της τράπεζες, καθώς οι αστυνομικές αρχές δεν θα επαρκούσαν. Σε όλη την χώρα θα σημειώνονταν εξεγέρσεις».
πληροφορίες από το βαθύ κόκκινο
==============================
Το πολιτικό υποκείμενο Πάγκαλος αυτήν την φορά δεν "χτύπησε" με την δήλωση του αλλά ξετύλιξε μέσω του στυγνού εκβιασμού λαού και βουλευτών το δεδομένο και επερχόμενο το οποίο αναπόφευκτα θα εκτελεστεί από τον ελληνικό λαό.
Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ του ελληνικού λαού και η ανατροπή του μεταπολιτευτικού κατεστημένου και της κοινοβουλευτικής χούντας είναι πλέον η μόνη λύση, και το ζητούμενο πλέον είναι ορατό και αυτονόητο ακόμα και στον αδαή απολιτίκ συμπολίτη μας!!

Η δήλωση Πάγκαλου καταμαρτυρά όχι μόνον την φασιστική διάθεση του πολιτικού κύτους αλλά και της  κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ της οποίας είναι αντιπρόεδρος ως  επίσης και την πολιτική γραμμή και το σχέδιο των εντολέων και επικυρίαρχων , οι οποίοι ζητούν σκλαβωμένους λαούς ακόμα και δια της βίας !! 
Με τα όπλα  πρόκειται να εφαρμόσουν το ΣΧΕΔΙΟ των διεθνών κορακιών!! Και ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ απλά αποκάλυψε ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ του σχεδίου που έχει απεργασθεί η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ....!!  ως επίσης αποκαλύπτεται περίτρανα ότι είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν στο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ ολόκληρο τον λαό ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ προς ΧΑΡΗΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥΣ!!!

Πριν από λίγο στην εκμπομπή του ο Νίκος Χ"ατζηνικολάου ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ότι η δήλωση ΠΑΓΚΑΛΟΥ είναι ένα μέρος του σχεδίου το οποίο έχει καταστρωθεί από την ΕΥΠ (θυμάστε που ο απατεώνας Πρωθυπουργός είχε καλέσει τον αρχηγό της ΕΥΠ πριν πάει και επισκεφθεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας?? την εβδομάδα που είχε καταθέσει τα όπλα και είχε παραιτηθεί ??) και την CIA .
O γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ήταν γνώστης του σχεδίου εδώ και καιρό και με αφορμή την δήλωση Πάγκαλου "μπήκε" στα ενδότερα και αποκάλυψε στην εκπομπή του ότι Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: