ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.11

Πατριωτική στάση είναι να λέτε την αλήθεια κύριε Παπανδρέου


Παπανδρέου: Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης


«Πατριωτική στάση είναι να μην το βάζεις στα πόδια» υποστήριξε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο.
Πατριωτική στάση είναι να λέτε την αλήθεια κύριε Παπανδρέου !
Και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν σχέδιο στην ΕΕ, δεν  είχατε σχεδιο ούτε εσείς, δεν έχουμε σχέδιο ως χώρα, και προσποιούμαστε όλοι ότι υπάρχει σχέδιο. Αυτή την προσποίηση την έχετε αναγάγει σε υψηλή τέχνη. Το έχετε ξεφτυλίσει.  Πρώτα με το μνημόνιο μετά με κάθε δόση τώρα με το μεσοπρόθεσμο…
Εδώ και καιρό  με την βοήθεια σας, όλοι κερδίζουν χρόνο για τους δικούς τους -πλήρως διαφορετικούς μεταξύ τους λόγους-, και οι μόνοι πληρώνουν την κρίση είναι  οι έλληνες πολίτες και αλλού. Πολίτες   που δεν φταίνε καθόλου ούτε για την κρίση χρέους, ούτε για την κρίση δανεισμού, ούτε για τα προβλήματα ρευστότητας των τραπεζών, ούτε για τα ελλείματα των προϋπολογισμών. Αυτή είναι η αλήθεια και η γνώση αυτής είναι το κοινό συμφέρον.
Πατριωτικό σας καθήκον είναι να πείτε την αλήθεια. ‘Απαντες δικαιούνται να γνωρίζουν την αλήθεια ή οποία εάν είχει ειπωθεί παντού και σε όλα τα φόρα από νωρίς, σήμερα όλα θα ήταν διαφορετικά. Είναι  εξοργιστικό αυτή την αλήθεια  να την μαθαίνουμε μόνοι μας. Γνωρίσατε λοιπόν ότι  για αυτό τον λόγο η κυβέρνηση σας τελμάτωσε για αυτό τον λόγο αναπτύχθηκαν θεωρίες συνομωσίας σε βάρος σας.
Αν είχαμε χρεοκοπήσει πέρυσι ή αν είχε γίνει αναδιάρθρωση τότε το όποιο μεσοπρόθεσμο  θα ήταν βιώσιμο πλάνο, η όποια θυσία θα έπιανε τόπο και θα υπήρχε ορίζοντας. Φοβηθήκατε την χρεοκοπία, εγκλωβιστήκατε στο ψέμα σας και στην διεθνή εικόνα και  δαιμονοποιήσατε και την αναδιάρθρωση. Ιδού είμαστε τώρα εδώ εκβιαζόμενοι και πάλι. Δεν κάναμε ούτε ένα  βήμα εμπρός. Χρεοκοπήσατε…
Τώρα τι θα διαπραγματευτούμε αν όχι το τί θα χάσουμε ακόμη, στην αναδιάρθρωση που είναι πλέον αναπόφευτη από πέρυσι τον Απρίλιο. Οι χώρες χρεοκοπούν, διαγράφουν ή ρυθμίζουν τα χρέη τους και συνεχίζουν.
Γιατι δεν λέτε την αλήθεια στο κόσμο επιτέλους; Υπάρχει κάποιος λόγος να συντηρείται μια κατάσταση που έχει τελματώσει από παντού; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: