ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.6.11

ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ..... Ο ΦΑΙΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΛΩΤΟΥΣ....!! (ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΣΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ....)


Ο βουλευτής Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σαλαγιάννης, που μόλις προχθές δήλωνε: «τα ειλικρινή, τα αυθεντικά μου συναισθήματα, με οδηγούν να πω ευθέως,  Άϊ-Σιχτίρ και τα μεσοπρόθεσμα και τα διλήμματα και οι τροικανοί», σήμερα, προφανώς σε πλήρη σύγχυση, είπε: «ποτέ δεν υπονόησα ότι θα καταψηφίσω το μεσοπρόθεσμο».
Για ακόμη μια φορά ένας βουλευτής προτίμησε να είναι αρεστός στο κόμμα του παρά να υποστηρίξει τις διαφορετικές απόψεις του στον οικονομικό τομέα.
Ας θυμηθούμε όμως, κι ας φρεσκάρουμε τη μνήμη του …ξεχασιάρη βουλευτή, τι ακριβώς δήλωσε πριν από 3 ημέρες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
«Ο κ. Βενιζέλος δεν έκανε αλλαγές. Διεκπεραίωσε μια υπόθεση που σε μεγάλο βαθμό ήταν διαμορφωμένη. Αυτή τη στιγμή, το πρόβλημα που υπάρχει στο πολιτικό σύστημα είναι ότι οι γέφυρες επικοινωνίας με τον κόσμο κόβονται κάθε μέρα και πιο πολύ. Δεν πιστεύει κανένας κανέναν. Μιλάμε και δεν μας ακούει κανένας. Και κανένας Βενιζέλος δεν πρόκειται να αλλάξει τα πράγματα και να απαλλάξει το μεσαίο στρώμα της κοινωνίας αν δεν πιάσει πρώτα τη φοροδιαφυγή και τη σπατάλη. Δεν το κάναμε 20 μήνες, αλλά δεν προετοιμάσαμε και έναν μηχανισμό. Και αυτό δεν είναι ανικανότητα ή αναποτελεσματικότητα. Είναι πολιτική ανηθικότητα» τόνισε.
Και διαβάστε τώρα τι είπε σήμερα και κρίνετε τη συνέπεια και την αξιοπιστία έλληνα βουλευτή:
«Ποτέ δεν υπονόησα ότι θα καταψηφίσω το μεσοπρόθεσμο, ή κάτι από αυτά που είναι τόσο πολύ κρίσιμα, θα προτιμούσα αν έφτανα εκεί να παραιτηθώ. Άρα ποτέ στο μυαλό μου δεν ήταν να πάρω ένα τόσο μεγάλο ρίσκο σε τόσο κρίσιμα θέματα, το ρίσκο στην πλάτη μου για το μέλλον της χώρας. Δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό
Πόσα θέλει να μας τρελάνει ο Σαλαγιάννης κι ο… κάθε Σαλαγιάννης του ΠΑΣΟΚ…


διαπιστώσεις από το κεντρι

Δεν υπάρχουν σχόλια: