ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.6.11

Φθιώτιδα: «Άμα το ψηφίσετε να μην ξαναγυρίσετε»!

Έμποροι - επαγγελματίες - βιοτέχνες της Φθιώτιδας έστειλαν μήνυμα στους βουλευτές και την κυβέρνηση.


Μεγάλη Παμφθιωτική απεργία σήμερα στη Λαμία με τη συμμετοχή όλων των κλάδων επαγγελματιών και εμπόρων. Στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Φθιώτιδας και του Εμπορικού Συλλόγου

Λαμίας, ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες επαγγελματίες με κλείσιμο των καταστημάτων τους και των επιχειρήσεων τους.

Με κεντρικό σύνθημα τη μη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου «που οδηγεί σε αφανισμό τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις αλλά και το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας στη φτώχεια και την εξαθλίωση», οι πολίτες της Φθιώτιδας διαδήλωσαν ειρηνικά και με ευρηματικά συνθήματα στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ρούμελης.

«Αν δεν αλλάξετε βιολί, αδειάστε τώρα τη βουλή», αλλά και με συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τους μικρομεσαίους» και «κλέφτες – κλέφτες», οι επαγγελματίες και οι έμποροι από κάθε γωνιά του νομού διαδήλωσαν την αντίθεσή τους «στην αντιλαϊκή πολιτική ύφεσης και αφανισμού των ΜΜΕ».

Την ίδια ώρα κονβόι με επαγγελματίες αυτοκινητιστές έκαναν διαμαρτυρία κορνάροντας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Μετά την κεντρική ομιλία στην Πλατεία Πάρκου οι επαγγελματίες και οι έμποροι της Φθιώτιδας πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας προς την περιφέρεια, προχωρώντας και σε συμβολική κατάληψη της. Ακολούθησε επίδοση του ψηφίσματος στους τρεις βουλευτές της κυβέρνησης στη Φθιώτιδα, με δύο από τους οποίους ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ, Γιάννης Λούκας, όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο του LamiaReport, είχε και ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία την οποία μετέδωσε στους απεργούς που απάντησαν με το σύνθημα: «Άμα το ψηφίσετε να μην ξαναγυρίσετε»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: