ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.6.11

Να καταψηφιστεί το μνημόνιο ΙΙ...

του Νίκου Ντάσιου
ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ υποχώρηση φαίνεται πως βρίσκεται ο πρωθυπουργός σχετικά με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, που οδηγεί ντε φάκτο στην πτώχευση του λαού και στη μετατροπή της χώρας σε αποικία. Επιλέγει τη μη ψήφισή του, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, με προοπτική να ψηφιστεί μετά τη Σύνοδο Κορυφής και εν μέσω «θριαμβολογίας» για το νέο δάνειο που έχει διασφαλίσει.
Στο μεταξύ, μεθοδεύει την άμεση κατάθεση του Μεσοπρόθεσμου στη Βουλή (πιθανόν την Πέμπτη ή την Τρίτη) ως ενιαίο άρθρο, ευελπιστώντας στην πιθανή ψήφισή του και από βουλευτές της αντιπολίτευσης –μείζονος και ελάσσονος – αφού με τα σημερινά δεδομένα υπάρχει δηλωμένη άρνηση από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Οι συναντήσεις βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος στο σπίτι του Νιώτη, η επιστολή των 16, η αντίδραση του Μίμη, της Αράπογλου ή της Βάσως συνιστούν –παρ’ όλη την ατολμία και την ανικανότητα που τους χαρακτηρίζει– σημάδια μιας πιθανής διαφοροποίησης, και αντανακλά ένα κλίμα μεγάλης δυσαρέσκειας στο εσωτερικό το κόμματος, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει και σε ανατροπή της κυβέρνησης. Οι αντιδράσεις αυτές έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τις τελευταίες μέρες λόγω της γιγάντωσης του κινήματος των αγανακτισμένων, που, υπερβαίνοντας κόμματα και συνδικάτα, κατακλύζουν τις κεντρικές πλατείες των πόλεων όλης της χώρας.
Αποκορύφωμα, οι χιλιάδες λαού στο Σύνταγμα τις δύο προηγούμενες Κυριακές, που έχουν θορυβήσει όχι μόνο τα κοινοβουλευτικά κόμματα, αλλά και την ίδια την οικονομική ελίτ της χώρας. Άμεσος στόχος του κινήματος την περίοδο αυτή δεν μπορεί παρά να είναι η ματαίωση της ψήφισης του κατάπτυστου νομοσχεδίου. Το κίνημα πρέπει να θέσει τους βουλευτές, τους αρχηγούς των κομμάτων και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενώπιον των πολιτικών και ποινικών ευθυνών που θα έχουν ψηφίζοντας το κατάπτυστο Μνημόνιο 2. Η απομάκρυνση του Γ.Π. και της παρέας του, που γίνονται πλέον όλο και πιο επικίνδυνοι για τη χώρα, η συγκρότηση υπηρεσιακής κυβέρνησης προσωπικοτήτων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με σκοπό την αλλαγή του Συντάγματος, η διενέργεια δημοψηφίσματος και η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου αποτελούν αυτή την ώρα ύστατες ενέργειας σωτηρίας της χώρας μας. Δημοψήφισμα με το ερώτημα αν θέλουμε ή όχι το Μνημόνιο και όχι για την παραμονή μας στην Ε.Ε όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ και επανέφερε ο πρωθυπουργός στο άτυπο υπουργικό τη Δευτέρα.
Θα πρέπει να καταλάβει όμως –ο αντεξουσιαστής στην εξουσία πρωθυπουργός μας– ότι όλα τα εκβιαστικά διλήμματα και η καλλιέργεια του φόβου, που αποτέλεσαν δόκιμους ψυχαναγκαστικούς μηχανισμούς της μάζας μέσω των διαπλεκόμενων ΜΜΕ για να ενταχθούμε στο ΔΝΤ πέρσι, δεν έχουν πλέον καμία τύχη και προοπτική. Αντίθετα γυρνούν μπούμερανγκ στην κυβέρνηση και στον ίδιο και ίσως να οδηγήσουν στη βίαιη «απόδρασή» του από τη χώρα. Μετά την αποτυχία της συναίνεσης που προωθήθηκε και από την τρόικα, ούτε ο φόβος της ακυβερνησίας, ούτε αυτός της χρεοκοπίας, ούτε οι δηλώσεις των Ευρωπαίων τεχνοκρατών, μπορούν να αναστρέψουν την αγανάκτηση του λαού γιατί πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αντιλαμβάνεται πως αυτό που περιλαμβάνει το Μνημόνιο 2, ως συνέχεια, του αποτυχόντος Μνημονίου 1, είναι απείρως χειρότερο και πιο αδιέξοδο απ’ όλες τις άλλες εκδοχές.

Με βάση τα έως τώρα στοιχεία –αφού λόγω των αντιδράσεων πολλά κομμάτια του προγράμματος ξαναγράφονται– τα μέτρα που θα λάβουν την τελική τους μορφή με εφαρμοστικό νόμο μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος από τη Βουλή οδηγούν:
Α) σε κατάλυση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και πλήρη καταστρατήγηση του Συντάγματος της χώρας σε συνέχεια του Μνημονίου 1 και της δανειακής σύμβασης. Η σύσταση ανεξάρτητης αρχής αποκρατικοποιήσεων, που θα υπάγεται αποκλειστικά στη δικαιοδοσία της τρόικας και η συμβολή των ξένων τεχνοκρατών που συμφώνησε ο πρωθυπουργός μας με τον Γιούνκερ στο Λουξεμβούργο, συνιστά κατάφορη παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων υπέρ των δανειστών μας και μας καθιστά αποικία της οποίας ο εθνικός πλούτος θα πουληθεί αντί πινακίου φακής σε ξένα funds και πολυεθνικές. Ιδού η χώρα σας !!

Β) σε αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων και κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας, αφού η εκποίηση των ΔΕΚΟ σε ιδιώτες, οι συγχωνεύσεις και οι καταργήσεις φορέων, το πάγωμα των προσλήψεων με αναλογία 1/10, θα οδηγήσουν σε 150 χιλιάδες απολύσεις την επόμενη τριετία. Την ίδια στιγμή, και στο όνομα του κέρδους, οι τιμές των παρεχόμενων υπηρεσιών π.χ. τιμολόγια ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, νοσήλια κ.λπ. θα ανέβουν κατακόρυφα, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών θα πέσει, αφού το μόνιμο προσωπικό θα αντικατασταθεί με αποσπασμένους εργαζόμενους, μετανάστες κακοπληρωμένους, χωρίς ασφάλιση κ.λπ.

Γ) σε απόλυτη φτώχεια, αφού εξετάζονται: η μετάταξη προϊόντων ευρείας και λαϊκής κατανάλωσης από το 13% ΦΠΑ στο 23%, π.χ. είδη και υπηρεσίες εστίασης, η εξομοίωση φόρου του πετρελαίου θέρμανσης και του πετρελαίου κίνησης που θα εκτινάξει τα έξοδα θέρμανσης για τον προσεχή χειμώνα, ενώ εξετάζεται προsθετικά ή αντισταθμιστικά των παραπάνω η έκτακτη εισφορά του 3% για εισοδήματα άνω των 6.000 € τοn χρόνο, με επιβάρυνση από 250€ ετησίως για τα χαμηλότερα εισοδήματα και κλιμακωτή αύξηση ανάλογα με το εισόδημα.

Δ) σε οικολογική αποδιάρθρωση, αφού το μοντέλο της ανάπτυξης που προκρίνεται είναι η ληστρική διαχείριση των φυσικών πόρων από ξένες πολυεθνικές εταιρείες, οι κατασκευές πολυτελών συγκροτημάτων (Ελληνικό), οι νέες πολυτελείς τουριστικές μονάδες, καθώς και εντατικές μονοκαλλιέργειες γενετικά μεταλλαγμένων τροφίμων με κατεύθυνση τις εξαγωγές.
Με πρόσχημα το νέο δάνειο των 60 δισ. που εξασφάλισε ο Γ.Π. στη συνάντησή του με τον Γιούνκερ, οδηγείται στο να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα προσαρμογής πρωτοφανούς αυστηρότητας, με πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα 6,4 δισ. ευρώ το 2011 και επιπλέον μέτρα για εξοικονόμηση άλλων 22 δισ. ευρώ την περίοδο μέχρι το 2015. Επιπλέον, οδηγείται στο να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων με ελάχιστο εισπρακτικό στόχο 25 δισ. ευρώ και να προσφέρει εγγυήσεις, με κάποια μορφή δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων, προς τις κυβερνήσεις της ευρωζώνης. Την ίδια περίοδο θα κληθεί, λόγω των επαχθών όρων δανεισμού και της μη διαπραγμάτευσής του με τους δανειστές, να πληρώσει στην περίοδο 2011-2015, 200 δισ. € . Μόνο το 2014 -15 θα χρειαστεί να δώσει 100 δισ. € στους τοκογλύφους δανειστές μας.

Είναι προφανές πως ό,τι κι αν πουλήσει, όσο και αν οδηγήσει τον λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, η χρεοκοπία μας στο πλαίσιο του Μνημονίου είναι βέβαιη. Φαίνεται πως τα διεθνή λόμπι και οι εργολάβοι των ΜΜΕ προσπαθούν να κρατήσουν όσο μπορούν τον Γ.Π., προκειμένου αφενός να εξασφαλίσουν τον γεωπολιτικό έλεγχο του «οικοπέδου Ελλάδα» ώστε να οικειοποιηθούν τον πλούτο της χώρας και αφετέρου να βρουν χρόνο να ξεφορτωθούν τα ελληνικά ομόλογα από τις γαλλικές, γερμανικές και την Κεντρική Τράπεζα, για να μας σπρώξουν στο τέλος, εξαθλιωμένους, στην κυριαρχία των νεοθωμανών.

Μόνη ελπίδα αυτή την ώρα η αντίσταση του λαού μας, όπως άλλωστε σ’ όλες τις μεγάλες ιστορικές στιγμές αυτού του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: