ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.6.11

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ


Αγαπητοί Συνέλληνες,
Το παρακάτω  κείμενο θα διανεμηθεί την 28η Ιουνίου 2011 στην πλατεία Συντάγματος. Όποιος νομίζει ότι το κείμενο τον καλύπτει στο έναντι του Έθνους, της οικογενείας του και του εαυτού του  καθήκον ας το προσυπογράψει στέλνοντάς μας την αποδοχή του με το ονοματεπώνυμό του και ένα τηλέφωνο προς επικοινωνία και τις πιθανές υποδείξεις του.
Εμείς αυτό μπορούμε να κάνουμε μπροστά στην καταιγίδα των επερχομένων εξελίξεων. Αν νομίζετε ότι αξίζει τον κόπο η προσπάθειά μας, η οποιαδήποτε συμμετοχή σας είναι καλοδεχούμενη.
«Αν θέλετε μία θέση στον ήλιο, κατακτήστε την.»
Ευχαριστώντας σας εκ των προτέρων
Σας χαιρετούμε αναμένοντας τις απόψεις σας

Οδυσσέας Τηλιγάδας
==========================================================================

Κατ' επιταγή των διατάξεων του ακροτελεύτιου άρθρου 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος, την έννοια του οποίου, όλοι ΟΣΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ «πολιτικοί», αντιστρατεύεστε και έχετε καταστήσει κενή περιεχομένου και τις σελίδες αυτού κάνετε χρήση μόνο για την εις τον απόπατο ανάγκη σας, ΕΜΕΙΣ, τμήμα του ελληνικού Λαού και του ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, «ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ», μόνου κατά το Σύνταγμα αναγνωρισμένου ως εξουσία, δικαιουμένου και υποχρεωμένου να αντιστέκεται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία, υψώνουμε κραυγή διαμαρτυρίας και απόγνωσης με αποδέκτες όποιους εξ’ υμών ΔΡΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΣ και υποσκάπτουν τα θεμέλια του κράτους καταφέρνοντας σε μία τριακονταεπταετία ό,τι δεν κατάφερε ο τούρκικος ζυγός των 400 χρόνων, καταβαραθρώνοντας την έννοια του ΕΘΝΟΥΣ μας, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ότι θα πράξουμε αυτό που μας αναλογεί για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδος μας, ώστε με νόμιμες ενέργειες να σταθούμε ανάχωμα στον διαμελισμό της ΕΛΛΑΔΑΣ μας, εφαρμοζομένων των κατά περίπτωση νόμων του Ελληνικού κράτους υπό της εντίμου Δικαιοσύνης στην κρίση της οποίας ακόμη ελπίζουμε, υπενθυμίζοντάς σας ότι Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!! 
Σας γνωρίζουμε λοιπόν ότι:
Εσείς, όσοι ενεργείτε πλέον ως στρατεύματα κατοχής στα σωθικά του Έθνους. Εσείς, όσοι είσαστε ο εσωτερικός εχθρός και ο καταστροφέας του. Εσείς, όσοι αποδομήσατε τον κοινωνικό μας ιστό. Εσείς, όσοι σύρατε το ελληνικό κράτος στην μιζέρια και στην ανυποληψία. Εσείς, μίσθαρνα όργανα του Διεθνούς Σιωνισμού. Εσείς, οδαλίσκες των Στοών και των Λεσχών. Εσείς, Φαρισαίοι υποκριταί. Εσείς οι ανθέλληνες που ξεφτιλίσατε το Έθνος των Ελλήνων. Εσείς, που απαξιώσατε τον Έλληνα-Άνθρωπο.
ΣΤΟΠ!!!!! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!
Οι Έλληνες, σας προειδοποιούμε για να συνετιστείτε όσο είναι καιρός! Προσέξτε, εσείς και τα φερέφωνά σας ΜΜΕ μήπως ξυπνήσετε κρεμασμένοι στην πλατεία Συντάγματος με το ίδιο σχοινί το οποίο περάσατε θηλιά στον λαιμό του ΕΛΛΗΝΑ και τον σέρνετε πίσω από το άρμα της μαφίας, της Ε.Ε, του Δ.Ν.Τ, της Fitch, της Goldman Sachs, της Morgan Stanley, του Τρισέ, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, της Λέσχης BILDERBERG και της Νέας Τάξης που υπηρετείτε.

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!

1.  Οδυσσέας Τηλιγάδας                              5.  Ιωάννης Σούφης
     ΤΗΛ: 6973519579                                        ΤΗΛ: 6932330953
2.  Αθανάσιος Λασπόπουλος                         6. Στέφανος Τσίπας
     ΤΗΛ: 6948943771                                        ΤΗΛ: 6934033663
3.  Δημήτριος Παυλής
     ΤΗΛ: 6974251929
4.  Κωνσταντίνα Βλάχου
     ΤΗΛ: 694607207

Δεν υπάρχουν σχόλια: