ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.6.11

Μείνετε για μία στιγμή όρθιοι, αγέρωχοι, Έλληνες του κοινοβουλίου…….

Σ' αυτή την άνευ προηγουμένου κρίσιμη καμπή, εις την δύνη της οποίας ευρίσκεται η χώρα, όπου κυβερνήσεις άλλων κρατών υπεισέρχονται εκ του φανερού και επιβάλλουν τρόπους, μετά κατάπτυστων εκβιασμών, διακυβερνήσεως, αγνοώντας ή αδιαφορώντας πλήρως δια την υπάρχουσα κυβέρνηση των τοποθετημένων ανδρεικέλων, αποτελεί μέγιστο φαινόμενο η Ιώβειος υπομονή και ανοχή των ριμαζομένων νοικοκυριών και πολιτών, πλήν των «αγανακτισμένων» πολιτών που συγκεντρώνονται επί ημέρες τώρα στις πλατείες των μεγάλων πόλεων.
Έστω και ας είναι 200.000 έως 300.000 αυτοί. Οι άλλοι;

Συμφωνούν με αυτά που γίνονται; Ελπίζουν σε κάτι; Έχουν εμπιστοσύνη στους «πολιτικούς»; Είναι πεπεισμένοι ότι η χώρα θα βγεί από τα αδιέξοδα και από τις ατραπούς και θα βαδίσει στο μέλλον των ανεπτυγμένων λεωφόρων; Ή μήπως η ανελέητη προπαγάνδα που διασπείρεται από όλα τα μέσα, δρά τόσο εκβιαστικά, όπως άλλωστε είναι και η αποστολή της και έχει καταστήσει τους πολίτες ανθρωπάκια που έχουν υποστεί ωμό εκβιασμό μετά φόβου;

Εδώ εκβιάζονται ευθέως και οι «βολευτές» των αντιπροσώπων της τρόϊκας. Αυτοί οι ανεπανάληπτοι αριβίστες της πολιτικής θολοκουλτούρας, αυτοί οι φαφλατάδες, που για λίγες σταγόνες δημοσιότητος, αλλά και για να ρίψουν στάχτη στα μάτια των αγανακτισμένων ψηφοφόρων τους, παριστάνουν τους αδέκαστους και ότι θα καταψηφίσουν το καταστροφικό αυτό «νομοθέτημα», εκτός εάν πειστούν αλλιώς πως…..  

Ο λαός, ξεδιάντροποι άνευ τσίπας και μπέσας, για άλλα σας εξέλεξε  για να τον εκπροσωπήσετε και όχι για να προσυπογράψετε την καθολική του καταδίκη, και βεβαίως άλλα του είχατε υποσχεθεί για να τους υφαρπάξετε την ψήφο του.

Σεβόμενοι και τιμώντας την ψήφο των πολιτών που σας εξέλεξε, αλλά και το κοινό αίσθημα των απελπισμένων πολιτών του τόπου αυτού, που δεν φταίνε σε τίποτα υποκύπτοντας στα τερτίπια σας, στείλτε τον απόλυτο εκβιασμό στα μούτρα αυτών που επιθυμούν να καταστήσουν την λαμπρή χώρα μας, υποχείριο των νταβατζήδων.

Μείνετε για μία στιγμή όρθιοι, αγέρωχοι, Έλληνες του κοινοβουλίου…….

Κτυπήστε τον ραγιαδισμό αν στις φλέβες σας ρέει αίμα Ελληνικό……
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: