ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.6.11

Η ΕΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ " ΤΥΡΑΚΙ" ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΦΑΚΑ" ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τη θέση ότι η ΕΕ δεν πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο παρέμβασης στα επιτόκια δανεισμού της Ελλάδας διατύπωσε σε συνέντευξή του στο TV5 την Κυριακή o πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ο ίδιος άσκησε νέες πιέσεις υπέρ της ψήφισης του...
 Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος από την ελληνική Βουλή. Εφόσον το πρόγραμμα εφαρμοστεί κατά γράμμα, το χρέος της Ελλάδας είναι βιώσιμο, τόνισε.

Συγκεκριμένα, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε: «Η παρέμβαση από την πλευρά της ΕΕ στο ύψος των επιτοκίων στην Ελλάδα είναι μια ιδέα που δεν πρέπει να αποκλειστεί».

Επίσης, τάχθηκε υπέρ της θεσμοθέτησης κοινού για τις χώρες - μέλη Ευρωπαίου υπουργού Οικονομικών, καθώς και της ιδέας για την έκδοση ευρωομολόγων.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Eurogroup κάλεσε εκ νέου την ελληνική αντιπολίτευση να υποστηρίξει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το Σχέδιο θα ψηφιστεί.

«Αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι την ώρα που εμείς διακινδυνεύουμε οικονομικά, στην Ελλάδα τα δύο μεγάλα κόμματα δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε ένα μίνιμουμ εθνικής συναίνεσης» δήλωσε.

Ο Γιούνκερ τόνισε πως το ελληνικό κράτος θα πρέπει να λειτουργήσει καλύτερα και υπογράμμισε ότι οι πλουσιότεροι Έλληνες δεν συνεισφέρουν αρκετά στην προσπάθεια της χώρας.

Ο πρόεδρος της Ευρωζώνης κατέληξε λέγοντας πως εφόσον το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα εφαρμοστεί σε όλες του τις πτυχές, το ελληνικό χρέος θα ήταν βιώσιμο.


πληροφορίες από fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: