ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.7.11

Ο ΞΥΝΙΔΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ MEGA ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ "ΟΜΑΔΑ ΜΠΡΑΒΩΝ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ!! ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ!! ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ!

Πριν από λίγο και παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των Οικονομέα – Καμπουράκη να τον προστατεύσουν, ο «υπερήφανος» συμπατριώτης του Μάντατζη που ακούει στο όνομα Ξυνίδης, δήλωνε θρασύτατα και απειλητικά…

 
γράφει ο Reporto
«Κι εγώ μπορώ από τους δέκα χιλιάδες ανθρώπους που με ψήφισαν να φτιάξω μια ομάδα (κρούσης) από πενήντα οπαδούς να με προστατεύουν».
Από ποιους θα σε προστατεύσουν λεβέντη μας???
Από την πολιτική αξιοπιστία από την οποία σύσσωμο το κόμμα σου έχει αποδράσει???
Μήπως από τις απειλές που δέχεσαι για τις αντιδράσεις σου στις αντεθνικές και επικίνδυνες ενέργειες του συμπατριώτη σου και «συντρόφου» σου Μάντατζή στο εθνικά υπερήφανο κόμμα σου???... Αλήθεια γι αυτόν τον τύπο δεν έχεις τίποτε να πεις περήφανε πατριώτη του Μνημονίου???
Ή μήπως από τις απόλυτα δικαιολογημένες αντιδράσεις της κοινωνίας για το εθνοκτόνο έργο το οποίο επιτελείτε εσύ και το συνάφι σου???
Το βέβαιο είναι κύριε Ξυνίδη πως όσο οι μέρες περνούν, η οργή αυτού του λαού θα δυναμώνει. Και αυτή η οργή και η αγανάκτηση είναι που θα σας κυνηγά σε κάθε γωνιά, σε κάθε πλατεία, σε κάθε σοκάκι και σε κάθε λεωφόρο αυτής της χώρας που επιλέξατε να ξεπουλήσετε...

Η Ελληνική κοινωνία δεν έχει κανένα έλεος για σας, και οι «πρόθυμοι» να σας «προστατεύσουν» θα γίνονται όλο και λιγότεροι.
Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τα μεγάλα λόγια… 
Ένα σαφές δείγμα για το τι περιμένει τον τόπο η Κυβέρνησή σας το έδειξε καθαρά όταν επέλεξε να βρει ανάχωμα παρηγοριάς στο οργανωμένο παρακράτος στοχοποιώντας την κοινωνία ολόκληρη.
Πως τολμάτε λοιπόν να ζητάτε έλεος από την κοινωνία που μισήσατε με τρόπο τόσο απροκάλυπτο και επιδεικτικό???

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσλήψεις προσωπικού. Ίσως σε ενδιαφέρει. http://www.facebook.com/group.php?gid=86696437720
και πάτα "Γίνε μέλος" για να έχεις πρόσβαση. Θα πρέπει να έχεις το φέϊσμπουκ ανοιχτό (σε άλλη σελίδα). Αν δεν έχεις φέϊσμπουκ, εγγράφεσαι ακίνδυνα (από ιούς κλπ) και δωρεάν.

ΑΔΗΣ είπε...

Για να τον προστατεύουν;
Γιατί, τόσο σημαντικός είναι;
Στο κάτω κάτω όλοι οι χέστες που επικαλλούνται την Δημοκρατία απο
τον φόβο τους ήρθε η ώρα να την
απολαύσουν και οι ίδιοι.

ΑΔΗΣ είπε...

(Πρόσεξα οτι κι αυτός ανήκει σε αυτούς που έχουν σκοτεινά μάτια).

Ανώνυμος είπε...

Σιγα Αδη το Καλσον....οσο για το αρθρο ειναι αναξιο σχολιασμου...θα μπορουσε αλλα δεν το κανει κατηγοροντας τα ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ που λειτουργουν ετσι...Αντε φασιστακια του κωλου...

ΑΔΗΣ είπε...

Ανώνυμε,
σού'πεσε η κάρτα μέλους του
ΠΑΣΟΚ με την "ταμπέλα" άξιος!
(Λυπάμαι αλλα τα ταμπελάκια
μόνον στους εκπαιδευμένους να
το βουλώνουν μόλις το δούνε,
πιάνουν.)

Ανώνυμος είπε...

οπως εστρωσαν(μετρα εις βαρος των πολιτων)θα κοιμηθουνε