ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.9.11

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο τώρα στα Προπύλαια (01-09-2011, 12:00)-Ντόμινο Καταλήψεων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Υπό κατάληψη τελούν ήδη
οι περισσότερες Σχολές & Τμήματα στα περισσότερα ΑΕΙ & ΤΕΙ της χώρας. 
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση προγραμματίζεται
τώρα το μεσημέρι στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών,
ενώ ανάλογη κινητοποίηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη.
[...] απάντηση της υπουργού Παιδείας μπροστά στο κύμα καταλήψεων σε πολλά ΑΕΙ της χώρας.
«Οταν οι Σύγκλητοι βγάζουν αποφάσεις που λένε ότι “αναβάλουμε τις εξετάσεις για να δώσουμε τη δυνατότητα στους φοιτητές να κάνουν τις κινητοποιήσεις τους”
καταλαβαίνουμε γιατί χρειαζόταν ο Νόμος και γιατί η συναίνεση σε αυτόν τον Νόμο δεν έγινε από τα κόμματα, επιβλήθηκε από την Κοινωνία η οποία λέει “δεν πάει άλλο”», παρατήρησε χαρακτηριστικά η κ. Διαμαντοπούλου μιλώντας στο Σκάι και πρόσθεσε στον ίδιο τόνο: «Το πανεπιστήμιο δεν είναι ένα κοινόβιο, όπου οι φοιτητές αποφασίζουν πότε θα γίνουν εξετάσεις».

Υπενθυμίζεται ότι με πρωτοβουλία των συγκλήτων έχουν ήδη μεταφερθεί οι εξεταστικές περίοδοι στο ΕΜΠ, στο ΕΚΠΑ, στο Δημοκρίτειο Θράκης και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Το απόγευμα της Τετάρτης ανάλογη απόφαση έλαβε και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Πάντως ρήγμα δημιουργήθηκε στις τάξεις των καθηγητών του ΕΜΠ, μερίδα των οποίων θεωρεί πως το Πανεπιστήμιο πρέπει να παραμείνει ανοιχτό, επισημαίνοντας πως «τα θετικά και αρνητικά του σημεία του νέου νόμου θα αναδειχθούν και θα αξιολογηθούν στην πορεία εφαρμογής».

Σήμερα το πρωί σε κατάληψη του κτιρίου Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προχώρησαν φοιτητές που πρόσκεινται στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ).
[...]
Πηγή: naftemporiki.gr  (

Δεν υπάρχουν σχόλια: