ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.9.11

ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ/ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ «ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» !!! (ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΙΓΙΣΤΟ ΣΠΙΘΑΜΙΑΙΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ.... ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΟΥΣ)


 του Νίκου Γιώτα

 Ο αυτούσιος διάλογος είναι ο εξής, στη Βουλή των Ελλήνων, την επομένη της ανηλεούς επίθεσης των υπό τον Παπουτσή δυνάμεων των ΜΑΤ, στα παιδιά της Ελληνικής κοινωνίας, που διαμαρτύρονταν στην Πλατεία Συντάγματος:

-Α. Τσίπρας: «Ο κ. Μίκης Θεοδωράκης προβοκάτορας κ. Υπουργέ»;
-Χρ. Παπουτσής: «Δεν κατάλαβα. Γιατί είναι στο απυρόβλητο ο Μίκης Θεοδωράκης; Ποιος είναι λοιπόν ο κ. Μίκης Θεοδωράκης; Ποιος είναι, ο οποίος αναφέρεται σε έναν υπουργό της κυβέρνησης λέγοντας ότι εκείνος πυροδοτεί τη βία; Από πού κι ως πού; Με τι στοιχεία; Δεν είναι πολίτης αυτής της χώρας; Δεν είναι πολίτης; Δεν έχει ευθύνες απέναντι στην κοινωνία»;

Και επειδή, προφανώς, το ανδρείκελο/Παπουτσής, ο "σοσιαλιστής" ο οποίος σε ολόκληρη τη ζωή του δεν μάτωσε ποτέ και ο οποίος δεν έκανε ως πολίτης κανένα άλλο επάγγελμα εκτός από αυτό του επαγγελματία πολιτικού,  δεν γνωρίζει τον μεγάλο Έλληνα, να του τον συστήσουμε εμείς:

Ο Μίκης Θεοδωράκης, κ. Παπουτσή, είναι ο γιγαντιαίος Έλληνας (σε αντιπαράθεση με το σπιθαμιαίο δικό σου Ελληνικό ανάστημα) που πρωτοστάτησε σε κάθε μάχη της Δημοκρατίας απέναντι σε κάθε μορφή Ολιγαρχίας και φασισμού.

Ο Μίκης Θεοδωράκης, κ. Παπουτσή, είναι ο 19χρονος νέος που στα «Δεκεμβριανά», εφέρετο στον Τύπο ως νεκρός, βαρειά τραυματισμένος στο κεφάλι από τα ΜΑΤ, (Χωροφυλακή, τότε)  με διαταγές της δικής σου, ίδιας, ηγεσίας  των ξένων πατρόνων που υπηρετείς.

Ο Μίκης Θεοδωράκης, κ. Παπουτσή, είναι ο γίγαντας της Ρωμιοσύνης που «έφτυσε το γάλα της μάνας του» στη Μακρόνησο και πλήρωσε με φυματίωση (που ακόμα τον κυνηγά και τον πνίγει) το αντίτιμο της δικής σου Ελευθερίας να λές απύθμενες βλακείες και τεράστια ψέμματα και να μή συλλαμβάνεσαι ως κατ' επάγγελμα εξαπατών τον λαό.

Ο Μίκης Θεοδωράκης, κ. Παπουτσή, είναι ο πάντοτε Πατριώτης και Ελεύθερος αγωνιστής της Ελευθερίας και της Πατρίδας, πάνω και πέρα από κομματατικές ντιρεκτίβες, καταδικασμένος σε θάνατο από το ΚΚΕ και καταδικασμένος σε φριχτά βασανιστήρια από τη «Δεξιά» γιατί ήτανε πάντοτε, πρωτίστως, Πατριώτης και Δημοκράτης.

Για τις ευθύνες του απέναντι στην κοινωνία, κ. Παπουτσή, πρέπει να σε πληροφορήσουμε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης έχει κάνει το χρέος του απέναντι στην Ελληνική κοινωνία, όσο λίγοι Έλληνες.
Στις σκοτεινές και μαύρες μέρες της μετεμφυλιακής Αστυνομοκρατίας και της υστερικής χούντας , ήταν αυτός που κράτησε όρθιο το Δημοκρατικό φρόνημα του Έλληνα πολίτη, με τη μαγική μουσική του που έπαιζε Ελλάδα, Ελευθερία, Δημοκρατία.
Ήταν αυτός που συνέθεσε τους Λαμπράκηδες και συσπείρωσε τη νεολαία, ήταν αυτός που πυροδοτησε τη διεθνή κοινωνία εναντίον των γελοίων Συνταγματαρχών, ήταν αυτός που ράγισε τα στάδια στο εξωτερικό, από τον πόνο για την υπόδουλη Ελλάδα.

Είναι αυτός που σήμερα έχει ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στο καθεστώς πολιτικό σύστημα της Ολιγαρχία που υπηρετείς, ως υπουργός της άμυνάς της απέναντι στη Δημοκρατία που ο Μίκης οδηγεί, άλλη μια φορά, για να δραπετεύσει από την αιχμαλωσία που την έχεις οδηγήσει εσύ και το εγκληματικό συνάφι σου.

Αν δεν ξέρεις τον Μίκη Θεοδωράκη, Χρήστο Παπουτσή, δεν είσαι Έλληνας.
Είσαι ένα τίποτε που κάνει τον Υπουργό, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που, όπως όλοι μοι πολίτες βλέπουμε,  είσαι ένας στυγνός υπηρέτης του άκρατου νεοφιλελευθερισμού (δηλαδή του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού) που κάνει τον Σοσιαλιστή.

Ο Μίκης Θεοδωράκης, Χρήστο Παπουτσή, αξίως εστί τέκνο της Ελλάδας.

Εσύ το μόνο που κατόρθωσες, είναι να είσαι ένα αναλώσιμο τεκνό, σφουγγοκωλάριος της ξενόδουλης Ολιγαρχίας που γλύφεις και υπηρετείς.

Κρίμα !!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: