ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.9.11

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..... " ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΓΛΥΦΩ ΓΛΟΙΩΔΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ"

Ανούσια συνέντευξη η οποία είχε ως αντικείμενο να δικαιολογήσει την "διαρροή" ότι δήθεν η κυβέρνηση ΓΑΠ κυβερνά και μπορεί να αντιτίθεται σε έξωθεν αποφάσεις που επιβουλεύονται  το σθένος της ανεξάρτητης άποψης και της εθνικής κυριαρχίας και  να "διακόπτει" τις όποιες επάρατες αντεθνικές και αντικοινωνικές εντολές "διακόπτοντας" τις συνομιλίες με τους έχοντες το "μαχαίρι και το καρπούζι" .


Επίσης δράξαντας της ευκαιρίας αυτής ο κ Βενιζέλος ανέπτυξε τις πρωτοβουλίες του ως Υπουργός προκειμένου μας σώσει από την ελεύθερη πτώση που ο ίδιος και η κυβέρνηση του  μας πρόσφεραν απλόχερα.! 
Συνέντευξη παράλληλου μονολόγου με τα ήδη γνωστά ξύλινα και μη ουσιώδη τερτίπια των παλαιομοδίτικων πολιτικάντηδων πασπαλισμένα με επαΐον βλοσυρό ύφος αλά Μπενι ΑΛΛΑ ...ΟΤΑΝ η ερώτηση του δημοσιογράφου γίνεται καίρια αλλά και ουσιώδη καρφώνοντας στον τοίχο τον ερωτούμενο ο γνωστός υπερφίαλος ΜΠΕΝΙ επιστράτευε τις ΡΗΣΕΙΣ συνυπευθυνότητα συνευθύνη αφήνοντας να εννοηθεί ότι εγώ επιλέγω την καταστροφή εσείς όμως πρέπει να την δεχθείτε με συνευθύνη και υπευθυνότητα.



Σε μια άλλη αποστροφή του μονολόγου εισαγωγής του αλλά και ερωτούμενος σχετικά ο κ Βενιζέλος μας έδωσε κατευθείαν να κατανοήσουμε ότι ο εν λόγω πολιτικός δικαίως βρίσκεται σε μια κυβέρνηση η οποία αποτελεί ΚΑΘΕΣΤΩΣ και μάλιστα καθεστώς που μπροστά του η χούντα των συνταγματαρχών ωχριά

Συγκεκριμένα ο υπουργός της αποτυχίας και των εμπράγματων εγγυήσεων είπε :

".... ΟΙ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ...... ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ...." 


Και ο νοών νοείτω αγαπητοί φίλοι!! 

Ο ιθύνων νους της συνταγματικής εκτροπής της δανειακής σύμβασης ο συντάκτης του νόμου περί ευθύνης υπουργών  ανήγγειλε έμμεσα πλην σαφώς ότι η κυβέρνηση της ΤΡΟΙΚΑΣ με την επονομασία ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ θα παράγει νόμους οι οποίοι θα κινούνται στα όρια της νομιμότητας και του συντάγματος και η διασταλτική τους ερμηνεία θα θέσει άπαντες των ελλήνων πολιτών εκτός μάχης και αυτοπροστασίας. Σκοπός δηλαδή είναι η πλήρης δέσμευση των πολιτών κάτω από την μπότα του κατακτητή αφαιρώντας τους και την τελευταία ελπίδα αυτή της δικαιοσύνης η οποία θα κληθεί να εφαρμόσει νόμους άνομους μια και τα θρασίμια της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ θα κληθούν να θεσπίσουν την ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ κατά τας εντολάς σαφώς των πραγματικών κυβερνητών του προτεκτοράτου.



Η συνέχεια επί της «οθόνης»…… θα αναμένουμε με περισσή αγωνία τις εξελίξεις οι οποίες είναι βέβαια προβλέψιμες καθόσον οι ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΙ  κάνουν ένα σοβαρό λάθος … ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑ 90% ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ!!

ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ 
  Press Conference 02.09.2011 by Evaggelos Venizelos

Δεν υπάρχουν σχόλια: