ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.9.11

ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ?


ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ



Το φαντάζεσαι φίλε αναγνώστη να μπορούσες να σταματήσεις τη κατρακύλα που έχει πάρει η Ελλάδα σήμερα?

Το φαντάζεσαι να μπορούσες να πεις ΣΤΟΠ σε αυτή και σε ό,ποια νεοταξίτικη κυβέρνηση που θα φτάσει στο σημείο, για να δίνει δάνεια στις επιχειρήσεις, να ζητάει σαν αντάλλαγμα αυτές να απολύουν προσωπικό?
Το φαντάζεσαι να μπορούσες να προστατέψεις τα παιδιά σου που, μάλλον από φέτος σε Γυμνάσια και Λυκεια, δε θα πάρουν βιβλία αλλά θα κάνουν μάθημα με φωτοτυπίες?
Το φαντάζεσαι φίλε αναγνώστη να μπορούσες να «τσαμπουκαλευτείς» και να αρνηθείς να πληρώσεις για να γιατρευτείς σε ένα δημόσιο νοσοκομείο?
Το φαντάζεσαι με τη ψήφο σου, στον εργασιακό σου χώρο, να μπορούσες να έβγαζες σωματεία που μέσα θα είχαν ανθρώπους που θα σε αντιπροσώπευαν πραγματικά σε κάθε παράλογο εργοδότη και όχι να ψηφίζεις μαριονέτες που κοιτάζουν μόνο το κομματικό μαγαζάκι τους?
Το φαντάζεσαι να χες τα «γκατς» να μη πληρώνεις κάθε δημόσιο φορέα που σε καλεί να βγάλεις εσύ τα κάστανα από τη φωτιά, ενώ το κράτος χαϊδεύει τους μεγαλοκλέφτες?
Το φαντάζεσαι φίλε αναγνώστη να μπορούσες και συ μαζί με άλλους να φτιάξεις ένα ινστιτούτο καταναλωτών και να εμποδίζεις την αισχροκέρδεια κάποιων επιχειρήσεων που καθημερινά ανεβάζουν τις τιμές σε δισθεόρατα  ύψη?
Το φαντάζεσαι να μπορούσες να πας για μπάνιο το καλοκαίρι με την οικογένειά σου οπουδήποτε ήθελες στην Ελλάδα, χωρίς να είναι περιφραγμένη από ιδιώτες η μισή Ελληνική ακτογραμμή?
Το φαντάζεσαι αγαπημένε μου φίλε να είχες τα κότσια και να τα έδειχνες, απορρίπτοντας τη κοροϊδία και τα ψεύτικα «θα» του κάθε βουλευτή, του κάθε υπουργού, του κάθε δημάρχου, του κάθε συνδικαλιστή?
Το φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν, εσύ και όλος ο κόσμος της περιοχής, αποκλείατε την επιχείρηση που απολύει κόσμο με το «έτσι θέλω»?
Το φαντάζεσαι τι θα γινόταν αγαπητέ φίλε, αν απέρριπτες κάθε τηλεοπτικό σκουπίδι και κάθε ψεύτη που σου λέει μπαρούφες στις ειδήσεις των οκτω?
Τα φαντάζεσαι όλα αυτά?
Αν τα φαντάζεσαι και νοιώθεις ότι μόνο στα παραμύθια και στα όνειρά μας μπορούν να συμβούν, τότε σε πληροφορώ ότι η αληθινή ζωή, η ζωή που πρέπει και αξίζει να ζεις είναι όλα τα παραπάνω!
Να σε πληροφορήσω ακόμα ότι η ζωούλα που ζεις σήμερα, είναι πλασματική για ένα απλό λόγο: δεν την καθόρισες εσύ!
Δεν είπες για παράδειγμα «σας παρακαλώ απολύστε με»!
Δεν είπες «σας παρακαλώ αφήστε με να πεινάω»!
Δεν είπες εσύ «σας παρακαλώ αφήστε το παιδί μου αγράμματο»!
Δε τους είπες εσύ «σας παρακαλώ, θέλω να πληρώσω σε ένα δημόσιο νοσοκομείο ακόμα και για μια ακτινογραφία»!
Για όλα τα παραπάνω είναι εικονική φίλε μου η πραγματικότητα που ζεις!
Είναι η ζωή που κάποιοι αισχροί εξουσιαστές, υπάλληλοι κα υπαλληλίσκοι άλλων ντόπιων και ξένων συμφερόντων, όρισαν για σένα χωρίς να σε ρωτήσουν!!!!
Η ζωή που σου αξίζει και που πρέπει να ζήσεις εσύ και τα παιδιά σου, είναι όλα αυτά που σε ρώτησα αν φαντάζεσαι παραπάνω!
Μια τελευταία ερώτηση θα σου κάνω:
ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣ?
ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!!
Θ Α  Τ Α  Κ Α Τ Α Φ Ε Ρ Ε Ι Σ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: