ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.9.11

Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!! Καταργούνται οι αποδείξεις από τα σούπερ μάρκετ!!!!


Καταργούνται οι αποδείξεις από τα σούπερ μάρκετΟύτε το γιοφύρι της Άρτας τέτοιο χτίσιμο – γκρέμισμα! Αλλάζει για ακόμα μία φορά το μέτρο των αποδείξεων, το οποίο πλέον έχει γίνει εφιάλτης για τους φορολογούμενους, που μαζεύουν – μαζεύουν «χαρτιά» και δεν ξέρουν αν θα τις χρειαστούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις εισηγήσεις στο πλαίσιο δημιουργίας «Εθνικού Φορολογικού Συστήματος», που θα πάρει τον δρόμο της Βουλής τον Οκτώβριο, αναφέρεται ότι δεν είναι σωστό να «μετράνε» το ίδιο οι αποδείξεις από καταστήματα, όπως super market και αποδείξεις από κλάδους επαγγελμάτων, όπως γιατροί και ηλεκτρολόγοι, που «πρωταγωνιστούν» στην φοροδιαφυγή.

Για τον λόγο αυτό εξετάζεται το  ενδεχόμενο κατάργησης των αποδείξεων από super market! Όπως θα γνωρίζετε από πρώτο χέρι, τα περισσότερα νοικοκυριά  δίνουν πολλά λεφτά στο super market, μπορεί και 400 ευρώ τον μήνα. Επομένως είναι μεγάλο πλήγμα για την… φορολογική δήλωση της κάθε οικογένειας.
Ένα άλλο μέτρο που εξετάζεται είναι η αύξηση  του ποσοστού «αναγνώρισης» από κλάδους όπως γιατροί και δικηγόροι.
Πάντως, το bonus πάει προς κατάργηση, αφού... άδειασε τα Ταμεία!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: