ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.9.11

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ !!! Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

ΝΕΑ ΠΑΓΙΔΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΛΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ???
Τουρκικό παραμύθι-παγίδα αποτελεί η πρόθεση της κυβέρνησης Ερντογάν να ανακοινώσει την κατάργηση της Στρατιάς του Αιγαίου. Μεθοδευμένα η πληροφορία διερρευσε στα τουρκικά ΜΜΕ και παρουσιάζεται φυσικά ως ένδειξη καλής θελήσεως του Ερντογάν.Χρειάζεται ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή από την Αθήνα,γιατί δεν πρόκειται παρά για μία καλοστημένη τουρκική παγίδα.
Η Στρατιά του Αιγαίου,αυτή τη στιγμή δεν είναι παρά ένα επιχειρησιακό στρατηγείο, οι δυνάμεις του οποίου είναι διάσπαρτες στην Τουρκία. Σε περίπτωση ενεργοποίησης αυτού του στρατηγείου,οι δυνάμεις συγκεντρώνονται γρήγορα γαι να εκτελέσουν την επιθετική τους ενέργεια. Ποια θα είναι λοιπόν η κατάργηση της Στρατιάς του Αιγαίου; Το κλείσιμο ενός στρατηγείου και μόνο; Θα απομακρυνθούν από τα παράλια δυνάμεις ή όχι;
Αλλά ακόμη κι αν αυτό γίνει θα πρόκειται για θανάσιμο λάθος της Ελλάδας ,να δεχτεί ως αμοιβαία κίνηση καλής θέλησης της απομάκρυνση δυναμεών της από νησιά του Αιγαίου.Δυνάμεις που αν φύγουν πάρα πολύ δύσκολα επιστρέφουν ειδικά σε κατάσταση κρίσης.
Επαναλαμβάνουμε ότι χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στο παιχνίδι που παίζει ο Ερντογάν...
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗ RADIKAL Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
«Η Στρατιά του Αιγαίου, το Δ’ Σώμα Στρατού των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, δημιουργήθηκε το 1975 σε μία περίοδο τεταμένων σχέσεων με την Ελλάδα για το Αιγαίο και δε χρειάζεται πλέον η ύπαρξή του».
Αυτό δήλωσε ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ στην Τουρκία Χουσεΐν Τσελίκ σε συνέντευξη του στη Radikal.
«Πρέπει να προχωρήσουμε σε ριζικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να πάψει η Τουρκία να χαρακτηρίζεται από διεθνείς εκθέσεις ως “χώρα μερικών ελευθεριών”» σημείωσε στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, ο οποίος πρόσθεσε ότι υπό κατάργηση είναι και το Α’ Σώμα Στρατού στην Κωνσταντινούπολη.
«Υποσχεθήκαμε αληθινή δημοκρατία και αποστρατιωτικοποίηση της πολιτικής. Πρέπει να γίνουν» τόνισε στη συνέχεια ο Χουσεΐν Τσελίκ ο οποίος προανήγγειλε αλλαγές στον τρόπο εκπαίδευσης στις τουρκικές στρατιωτικές σχολές καθώς δεν ανταποκρίνεται πλέον στις παγκόσμιες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.
Η αλήθεια που δεν λέει ο κ.Τσελίκ είναι ότι στη Στρατιά του Αιγαίου υπήρχαν "σκληροπυρηνικοί" στρατιωτικοί εναντίον της κυβέρνησης Ερντογάν,πολλοί από τους οποίους έχουν ήδη συλληφθεί κατηγορούενοι για το σχέδιο "Κλωβός".

Δεν υπάρχουν σχόλια: