ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.9.11

Τρόικα-Βενιζέλος: 5-0

Μετά το τέλος της πεντάωρης συνάντησης οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επιμονή της τρόικας στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων μέτρων, ενώ σύμφωνα με το Dow Jones Newswires το έλλειμμα θα κλείσει στο 8,5% του ΑΕΠ και ίσως ελαφρώς υψηλότερα. Η Τρόικα εμμένει στην άμεση προώθηση των αποκρατικοποιήσεων, το ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο, στη συγχώνευση και κατάργηση φορέων του Δημοσίου, στην εργασιακή εφεδρεία, στην περιστολή των κοινωνικών επιδομάτων, στις αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς, στη μείωση των επικουρικών συντάξεων, στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής καθώς και στην απελευθέρωση των “κλειστών επαγγελμάτων”.

“Η τρόικα θέτει και πολύ σωστά αυτό που είναι ούτως ή άλλως εθνική μας προτεραιότητα, τα διαρθρωτικά μέτρα, τα μέτρα που ανοίγουν τις αγορές, τα μέτρα που ανοίγουν την αγορά εργασίας, που ανοίγουν τα επαγγέλματα, που καταπολεμούν τη γραφειοκρατία”, υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών ενώ όπως είπε τις επόμενες ημέρες, “όλα θα βγουν αναλυτικά στην επιφάνεια, το μισθολόγιο στο Δημόσιο, το μισθολόγιο στις ΔΕΚΟ, η εργασιακή εφεδρεία, η αγορά εργασίας, η απελευθέρωση των επαγγελμάτων, το κλείσιμο και η αναδιάρθρωση των φορέων”.

http://www.enet.gr/

nationalpride

Δεν υπάρχουν σχόλια: