ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.9.11

Νέο "ψαλίδι" 20% στους μισθούς Δ.Υ.

Πρόσθετες περικοπές 20% στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και 4% στις συντάξεις περιλαμβάνει το νέο πακέτο δημοσιονομικών μέτρων που αποφασίσθηκε την περασμένη εβδομάδα από την Κυβερνητική Επιτροπή, αλλά ανακοινώθηκε μόνον εν μέρει. Το αποκάλυψε εμμέσως ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, παρουσιάζοντας σε εκδήλωση του Διεθνούς Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικής (IIF) το σχέδιο εξοικονόμησης 7 δισ. ευρώ. Το συνολικό πακέτο δεν ανακοινώθηκε, επειδή δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη με την τρόικα, η οποία θέλει να έχει ακριβείς και αξιόπιστες προβλέψεις για το ετήσιο δημοσιονομικό όφελος που θα αποφέρει κάθε μέτρο. Συζητήθηκε πάντως διεξοδικά στις επαφές που του κ. Βενιζέλου με ΕυρωπαΊους υπoυργούς Οικονομικών, αξιωματούχους του ΔΝΤ και στελέχη της Κομισιόν και της ΕΚΤ.
Πέραν των νέων μειώσεων σε μισθούς-συντάξεις, στο πακέτο περιλαμβάνεται η χρονική επέκταση εφαρμογής του κανόνα "μία πρόσληψη για κάθε δέκα αποχωρήσεις" καθ’ όλη τη διάρκεια του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Προσαρμογής.
Αναλυτικά, το πκέτο δημοσιονομικών μέτρων που παρουσίασε ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος στους τραπεζίτες του IIF:
- Επιπλέον μείωση κατά 20% στους μισθούς του Δημοσίου (πέραν του 15% που έχει ήδη γίνει για τους δημοσίους υπαλλήλους και του 25% στις ΔΕΚΟ). Οι περικοπές θα γίνουν προφανώς με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου
- Περικοπές 4% στις κύριες συντάξεις, πέραν του 10% που έζχει ήδη αφαιρεθεί. - Πολύ μεγαλύτερες περικοπές θα γίνουν στις επικουρικές συντάξεις, ώστε σε συνδυασμό με τη μεταρρύθμιση στα επικουρικά ταμεία να διασφαλισθεί η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του συστήματος.
- Εφαρμογή του κανόνα μία πρόσληψη για κάθε δέκα αποχωρήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Προσαρμογής.
- Διατήρηση του τέλους ακινήτων καθ' όλη τη διάρκεια του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος
- Μείωση του αφορολογήτου και για τα φετινά εισοδήματα, ώστε με τις δηλώσεις που θα υποβληθούν στις αρχές της επόμενης χρονιάς, το Δημόσιο να εισπράξει επιπλέον 1,2 δισ. 

sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: