ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.9.11

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ


«όταν η διοίκησις βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του λαού και δεν εισακούη τα παράπονά του, το να κάμη τότε ο λαός ή κάθε μέρος του λαού, επανάστασιν, ν' αρπάξη τα άρματα και να τιμωρήση τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν απ' όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητον απ' όλα τα χρέη του»

(Ρήγας)

konserbokoyti

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλληνας, κάτοικος Ελλάδας και τίμιος? ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ονειρεύτηκα χθές βράδυ.

Πως είχαν συλλάβει όλους τους βουλευτές και υπουργούς ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΛΑΟΣ
καθώς και όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη των κομμάτων τους.
Τους είχαν πάει λέει στο ΟΑΚΑ όπου και έγινε η δίκη τους παρουσία 70.000 θεατών και με απ ευθείας αναμετάδοση από όλα τα κανάλια.

Η ετημυγορία του δικαστηριού ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Η ποινή όμως δεν ήταν εκτέλεση...
Η ποινή ήταν να μεταφερθούν σε αγροτικές φυλακές και να παράσχουν αγροτική εργασία.
Έτσι είδα λέει ότι φόρεσαν σε όλους φόρμες εργασίας και μεταφέρθηκαν στις φυλακές. Εκεί τους εξέτασε γιατρός έτσι ώστε να τους δοθεί εργασία ανάλογη με τις δυνάμεις τους.
Υποχρεώθηκαν λέει, να μένουν σε κελλιά όπου είχαν τα πάντα, αλλά και μετρητές της ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ.
Για την παρεχόμενη εργασία τους ορίστηκε το ποσό των 592 Ευρώ καθαρών σε μορφή διατακτικών. Με αυτά θα έπρεπε να πληρώνουν το φαί τους, το νερό τους και το ρεύμα τους ενώ το νοίκι τους χαρίστηκε... Τους επιβλήθηκε η απόλυτη σιωπή και μάλιστα τους πέρασαν στον λαιμό ειδικό μηχάνημα που σε περίπτωση που μιλούσαν χωρίς άδεια από τον επόπτη τους έδινε ηλεκτρικές εκκενώσεις.
Η εργασία τους θα ήταν -λέει- στα χωράφια από τις 7.00-15.00 με ενδιάμεσο διάλλειμα. Το φαγητό τους θα έπρεπε να το παρασκευάζουν μόνοι τους από τα υλικά που θα αγόραζαν από το Σ/Μ των φυλακών το οποίο θα είχε τιμές αγοράς πάντα. Ενώ για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη θα ήταν υποχρεωμένοι να επικοινωνούν με το ΙΚΑ για να κλείσουν ραντεβού. Στην περίπτωση του ραντεβού θα έπρεπε να περιμένουν στα πλαίσια της αναμονής του ΙΚΑ ενώ για την επίσκεψη σε αυτό θα έπρεπε να πάρουν άδεια άνευ αποδοχών. Την καθαριότητα τους επίσης θα ήταν υποχρεωμένοι οι ίδιοι. Θα μπορούσαν επίσης να αγοράσουν οποιαδήποτε υπηρεσία ή αγαθό είναι διαθέσιμο στον οποιοδήποτε πολίτη αρκεί να είχαν τα χρήματα. Φυσικά η εργασία του θα ήταν σε συνεχή βάση και με κριτήριο την αναγκαιότητα της παραγωγής. Σε κανονικές συνθήκες πάντως 8ωρη και πενθήμερη. Δεν θα είχαν κανένα ειδικό δικαίωμα στην παραγωγή τους εκτός αν αγόραζαν από αυτή όπως κάθε πολίτης. Ενώ αυτή θα διατίθετο δωρέαν στους ποινικούς κρατουμένους των υπολοίπων φυλακών.

Βρε τι σου κάνει το μυαλό του ανθρώπου στον ύπνο του!!!

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες βουλευτές, ο Ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά πλέον ότι η πτώχευση της Ελλάδας μας έχει ήδη αποφασισθεί και είναι τετελεσμένη.

'Ελληνε βουλευτές, ο Ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι το κούρεμα (ελεγχόμενη πτώχευση) είναι πρό των πυλών.

Έλληνες βουλευτές, ο Ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά πλέον ότι το νομοσχέδιο που καλείσθαι να ψηφίσετε απόψε ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΏΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ, ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ κλπ

Έλληνες βουλευτές, ο Ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά πως τα μέτρα που πάτε να λάβετε σήμερα ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ επειδή ΕΣΕΙΣ σταθήκατε ΑΝΙΚΑΝΟΙ να διαχειριστήτε τα ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΟΥΣ.

'Ελληνες βουλευτές, κάθε ψήφος υπέρ του νομοσχεδίου απόψε είναι μια ψήφος στην καρδιά της Ελλάδας!

Έλληνες βουλευτές κάθε ένας από εσάς που απόψε θα ψηφίσει το κατάπτυστο νομοσχέδιο της ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΦΙΑΛΤΗΣ!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΝΤΙΝΟΟΣ

"Όποιος συλλογάται λεύτερα, συλλογάται καλά"
ΡΗΓΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ "ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ".
Το σύνταγμα βαστούν χωροφυλάκοι
και στο παλάτι μέσα οι παλατιανοί
προσμένουν κάτι νέο να φανεί.
Στολίστηκαν οι ξένοι τραπεζίτες,
ξυρίστηκαν οι Έλληνες μεσίτες.
Εφτά ο τόκος πέντε το φτιασίδι,
σαράντα με το λάδι και το ξύδι
κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε,
βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί
τη λευτεριά που βγαίνει στο σφυρί.

Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι,
μην έχεις πια την πείνα για καμάρι.
Οι αγώνες πούχεις κάνει δεν φελάνε
το αίμα το χυμένο αν δεν ξοφλάνε.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι,
η πείνα το καμάρι είναι του κιοτή,
του σκλάβου που του μέλλει να θαφτεί.




Στίχοι: Ιάκωβος Καμπανέλλης
Μουσική: Σταύρος Ξαρχάκος
Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Ξυλούρης

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΝΤΙΝΟΟΣ