ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.10.11

Έρχεται γρήγορα το ΤΕΛΟΣ της ελευθερίας μας.Τα Ηνωμένα Έθνη ζητούν το παγκόσμιο νόμισμα να αντικαταστήσει το δολάριο!


Θέλουν νέο παγκόσμιο νόμισμα για τις διεθνείς συναλλαγές

Κάποιες πρόσθετες πληροφορίες δημοσιεύει η Βρετανική “TELEGRAPH” σχετικά με την είδηση της εφημερίδας “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”, για το παγκόσμιο νόμισμα. Όπως γράφει η TELEGRAPH δεν συζητείται το ενδεχόμενο να λειτουργεί παράλληλα με το αμερικανικό δολάριο, αλλά να το αντικαταστήσει. Οι χώρες που δεν είναι αρνητικές στη συγκεκριμένη προοπτική, είναι η κυρίως η Ρωσία και η Κίνα.

Πριν περίπου δύο μήνες,....
το Bloomberg είχε γράψει πως επιτροπή που απαρτίζεται από εκπροσώπους επενδυτών και εταιριών που δραστηριοποιούνται στην αγορά ομολόγων, η οποία έχει ρόλο συμβούλου του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ έχει αναφέρει σε έκθεσή της -με ημερομηνία 3 Αυγούστου, δηλαδή την επομένη της συμφωνίας για την αύξηση του ορίου δανεισμού των ΗΠΑ- ότι η ιδιότητα του δολαρίου ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα «δείχνει να χάνει έδαφος».

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), η μερίδα που κατέχει το δολάριο στην «πίτα» των παγκόσμιων αποθεματικών σε νομίσματα έχει πέσει στο 60,7% στα τέλη Μαρτίου, έναντι του 72,2% που βρισκόταν το 2001.

Οι οικονομικοί αναλυτές εξηγούν ότι το δολάριο παραμένει ψηλά, καθώς.... αποτελεί «τη λιγότερο κακή επιλογή» μεταξύ των νομισμάτων και επισημαίνουν ότι αυτό δεν προμηνύει λαμπρό μέλλον για το δολάριο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: