ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.9.11

Αποκάλυψη Διαπλοκής: Με Δημοκρατική Συμμαχία και Δημοκρατική Αριστερά συναντήθηκε ο Μόσιαλος πριν την ΔΕΘ!

ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
Η αλλαζονεία και “άνεση” του πρωθυπουργού στο βήμα της ΔΕΘ, έχει εξήγηση. Όπως έχουν εξήγηση και οι συναντήσεις αυτές εν όψει του μεγάλου ξεπουλήματος Εθνικής περιουσίας μέσω του σχεδίου “Εύρηκα” (κρίμα για εσάς, το είχαμε “βρει” από την ημερα  ψήφισης του μνημονίου…).
Ο κύριος Μόσιαλος λοιπόν είχε συναντήσεις σε “εξαιρετικό κλίμα κατανόησης” με εκπροσώπους των δύο υβριδικών πολιτικών σχηματισμών όχι απλώς για “στήριξη πολιτικής”, αλλά για την μεγάλη ταμπακέρα… Αυτή της εκποίησης δημοσίων περιουσιακών στοιχείων που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με απλή κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Όπως άλλωστε και το μνημόνιο (με την συνοδευτική δανειακή σύμβαση), που ενώ έχει υπογραφεί με “τυμπανοκρουσίες” και περιλαμβάνει αυξημένα δικαιώματα στην διάθεση κρατικών περιουσιακών στοιχείων, παρ’ όλα αυτά δεν εξασφαλίζει τον αγοραστή από μετέπειτα διεκδίκησεις τυχόν “τολμηρού” κυβερνητικού σχήματος.
Στο κλιμάκιο της Δημοκρατικής Αριστεράς ήταν ο κύριος Γιάννης Κακουλίδης εκ των ιδρυτικών στελεχών, ενώ σε αυτό της ΔΗΣΥ το δεξί χέρι της Ντόρας ο κύριος Ζαφειριάδης.
Συμπτώσεις; Ο κύριος “αριστερός” Γιάννης Κακουλίδης έχει την διαφημιστική εταιρεία Upset για την οποία πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό. Δεν τα αναπαράγουμε βέβαια αφού έχουμε τον τρόπο να μαθαίνουμε τις όποιες “υπαγωγές”. Έχει όμως στενές σχέσεις με την κυρία Μπακογιάννη (τέρμα στα κομματικά σύνορα στην πράξη!!) αλλά και με τον αγαπημένο μας κύριο Φλέσσα της γνωστής Civitas όπου μπορείτε να τους απολαύσετε στο βίντεο ΕΔΩ.)
Σοφή η κίνηση του κυρίου Μόσιαλου. Πραγματική …διαφήμιση για το “Εύρηκα”!
Αναρτήθηκε από την olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: