ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.9.11

ΕΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΑΠ ! Η ΛΑΪΣ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ "ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ" ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ.. .....(3 ΝΕΑ VIDEO)

........ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΠΛΑ!!!


ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΕΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ "ΛΑΪΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ" ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΥΕΘΑ!!!  

Με την άδεια τη δική σας, κυρία πρόεδρε, την άδεια του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και την άδεια των Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων, θα ήθελα να μου επιτρέψετε να σας ενημερώσω για ένα τουλάχιστον ατυχές γεγονός που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Όπως με πληροφορεί ο συνάδελφός μου, ο Υφυπουργός κ. Σπηλιόπουλος, μετά τη διαδήλωση που είχαν ομάδες αποστράτων έξω από το Υπουργείο, περίπου εκατό από αυτούς έσπασαν την κεντρική είσοδο και βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στο προαύλιο, κραυγάζοντας συνθήματα και κατά της πολιτικής ηγεσίας και κάνοντας διάφορες άλλες αθλιότητες.
Θέλω να πω το εξής ενώπιον της Εθνικής Αντιπροσωπείας: τέτοιοι τραμπουκισμοί, τέτοιες αντιδημοκρατικές πρακτικές, τέτοιες συμπεριφορές δημοκρατικής εκτροπής θα παταχθούν, από όπου κι αν προέρχονται.
Είμαι απόλυτα σοβαρός σ’ αυτό το μήνυμα που στέλνω τώρα. Ζητώ από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας και, κυρίως, ζητώ από την Αξιωματική Αντιπολίτευση και τον κοινοβουλευτικό της εκπρόσωπο να έλθουν άμεσα σε επαφή με τους δικούς τους υπευθύνους του Τομέα Άμυνας και να ζητήσουν να αποχωρήσουν οι απόστρατοι από το προαύλιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Είναι καλό να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των αποστράτων, όπως το κάνουμε όλοι μας, γιατί είναι συνταξιούχοι λειτουργοί και πρέπει και αυτοί να συμβάλουν σ’ αυτήν την οικονομική και κοινωνική κρίση, που βιώνουν η χώρα και ο λαός. Δεν είναι, όμως, ένα κράτος μέσα στο κράτος. Δεν έχουν ειδικά προνόμια ξέχωρα από τους άλλους λειτουργούς και από τους άλλους εργαζόμενους. Δεν δικαιούνται στο όνομα της πρώην στρατιωτικής τους ιδιότητας να παραφέρονται και να λειτουργούν με αυτόν τον αντιδημοκρατικό τρόπο.
Εάν άμεσα δεν αποχωρήσουν από το προαύλιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, θα δώσω εντολή να βγουν με τη βία έξω. Είναι πρωτόγνωρο στα μεταπολιτευτικά χρονικά να συμβαίνει αυτό το πράγμα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της χώρας. Και καλώ όλες τις πολιτικές δυνάμεις να τοποθετηθούν πάνω σε αυτό.
Τον τελευταίο καιρό, κυρία Πρόεδρε και κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ανθίζει στα blogs και στο Διαδίκτυο μια τουλάχιστον αντιδημοκρατική συμπεριφορά από διάφορες, λεγόμενες, ενώσεις και οργανώσεις αποστράτων. Πρόκειται, πραγματικά, για ένα λυπηρό φαινόμενο. Αντιστρατεύονται με τους πιο χυδαίους τρόπους τη δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση της χώρας, υβρίζουν την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, υβρίζουν το πολιτικό σύστημα της χώρας. Αυτοί θα παταχθούν από τη Δικαιοσύνη και έχουμε ζητήσει από τον εισαγγελέα να παρέμβει άμεσα.
Ζητώ, λοιπόν –και τελειώνω εδώ- από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να τοποθετηθούν και η Αξιωματική Αντιπολίτευση, επειδή κατά καιρούς και κατά συρροή αγκαλιάζει κάθε αίτημα των αποστράτων, να τους μαζέψει, μέσω του Τομέα Άμυνας.
============================================================
 
 Η ΛΑΙΔΑ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ (ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ) ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ !!! ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΎΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ (ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΑΠ) ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΥΕΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ  ΤΟ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ !!!

....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΡΑΙΤΩΡΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΓΑΠ  "ΛΟΥΦΑΞΕ"

 
 ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΧΡΗΣΤΟ ( ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ) ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΕΣ .... ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΆΛΗΨΗ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΝΥΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ...ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ!! 
 
 
ΟΙ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΑΠ  ...ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ!!! ...ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: