ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.9.11

Ευνουχισμένη κοινωνία...



Την περασμένη Πέμπτη το πρωί και λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση των νέων σκληρών μέτρων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Β. Βενιζέλος, έσπευσε να μας ρίξει ακόμη μερικές δόσεις τρομοκρατίας.
Μας είπε πως αυτό που ζούμε δεν είναι κρίση, κρίση θα είναι να συμβεί κάτι ανάλογο με όσα έγιναν στην Αργεντινή το 2000. Το μυαλό των περισσοτέρων ταξίδεψε στις σχετικά πρόσφατες εικόνες που όλοι είχαμε δει από ντοκιμαντέρ, που παρουσίαζαν την εξαθλίωση που έζησε η κοινωνία της νοτιοαμερικανικής χώρας μερικά χρόνια πριν. Ανεργία, φτώχεια, ανέχεια. Και φυσικά πολιτική εκτροπή, με ό,τι αυτή συνεπάγεται.
Ο Ε. Βενιζέλος γνωρίζει πως η Ελλάδα του 2011 δεν μπορεί να γίνει η Αργεντινή του 2000.
Τουλάχιστον, σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των θεσμών. Αλλά και σε οικονομικό επίπεδο είναι δύσκολο να συμβεί κάτι ανάλογο. Αλλωστε, λίγο αργότερα, η ίδια η διευθύντρια του ΔΝΤ, η Κριστίν Λαγκάρντ, σχολίασε από την Ουάσιγκτον: «Δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτό που έγινε στην Αργεντινή με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα». Ο κ. Βενιζέλος, όμως, μπορεί να κάνει τέτοιες συγκρίσεις. Οχι από άγνοια -το αντίθετο-, αλλά από σκοπιμότητα.
Στόχος, να ενισχυθεί σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό το αίσθημα ανασφάλειας της κοινωνίας. Μια τρομοκρατημένη κοινωνία από ένα ράπισμα δύο χρόνων, με μέτρα που έχουν μειώσει δραματικά το βιοτικό της επίπεδο και με το φόβο της συνέχειας προς την ίδια κατεύθυνση. Ο κ. Βενιζέλος προφανώς προσδοκά μια ευνουχισμένη από αντανακλαστικά κοινωνία, η οποία είναι ακίνδυνη. Περιορίζει τις αντιδράσεις και υπομονετικά προσδοκά απλώς ν' αποφύγει τα χειρότερα...

 
απο Παρεμβαση

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://e-volos.gr/el/synentefkeis/n_mpogiopoylos_an_eixan_tsipa_8a_eixan_exafanistei_apo_prosopou_gis_hxitiko.html

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/CF5f70Ou7hU

Ανώνυμος είπε...

γαπητή Τρόικα,
Το 1996 η κυβέρνηση Σημίτη έδωσε την δυνατότητα σε όσους έχουν "μαύρα" εισοδήματα να τα δηλώσουν χωρίς καμμία επίπτωση ή φορολόγηση. Το μέτρο εκείνη την εποχή απέδωσε. Οι εισοδηματίες "μαύρου" χρήματος τα δήλωσαν γιατί .... είχαν πρόβλημα με την υπερσυσώρευση και δεν ξέραν πως να τα διαθέσουν και να μην φορολογηθούν από τα τότε ισχύοντα φορολογικά τεκμήρια.
Άρα αγαπητή Τρόικα, η Ελληνική κυβέρνηση σήμερα που πέσαν όλα τα ...ταμπού, είναι σε θέση να γνωρίζει αναλυτικά με Α.Φ.Μ, ονόματα, διευθύνσεις, κατηγορίες επαγγελμάτων τα ποσά. Σας παρακαλώ πείτε στον κ.Βενιζέλο (τώρα που έπεσαν όλα ταμπού) να ξεκινήσει 1.Την φορολόγηση έστω με τις κλίμακες τις εποχής (τι πιό δίκαιο 2) Να ξεκινήσει σήμερα την έρευνα γύρω από τους δηλωσίες γιατί αφού τότε μπορούσαν φανταστείτε σήμερα τι θα έχουν.....
Dear Troika mempers,
In 1996 the goverment gave the opportunity to all "black" money marketers to declare the amounts in their possesion without any penalty or tax.
This legal way of "money laundring" had find an overwelming acceptance due to the huge amounts existed. Please ask mr.Venizelos to proceed and TAX this amounts as is logical and fair. And further to that since and his ministyr posseses all data necceray by VATnr,Name, Address and amount to proceed and investigate all of them through a special project as it certain that this guys are highly suppected that are still involved in such cases.
Thank you.

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε ελευθεροτυπία « μάλλον πρώην ελευθεροτυπία » αλλά να , για την νέα φοροκάρτα που μας επιβάλει ο τετράπαχος υπουργός μας , δεν άκουσες τίποτα ;
Τίποτα ε ;

HEIL GAP ( or mind the GAP )