ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.9.11

Η επιστολή του Πρωθυπουργού (sic!) προς τρόικα (ντοκουμεντάρα, λέμε)…


Έχουμε στα χέρια μας (και δημοσιεύουμε πριν από όλους) αντίγραφο από την επιστολή που απέστειλε ο Πρωθυπουργός(sic!) Γιωργάκης Α. Παπανδρέου προς τις αυτού εξοχότητες της τρόικας. Προκειμένου να τις διαβεβαιώσει ότι η Κυβέρνησή(sic) του θα εφαρμόσει κατά γράμμα τις αξιώσεις των ασύδοτων δανειστών της Ελλάδας.
Με τέτοια επιστολή η εκταμίευση της δόσης είναι περισσότερο από εξασφαλισμένη.
Μπράβο Γιώργος!!!
Για να την διαβάσετε σε pdf μορφή, κάντε κλικ εδώ
Για να την διαβάσετε από την παρακάτω εικόνα κάντε κλικ επάνω της.
massmedia

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/uEZc3CBCxXs

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/L3T56_uTFuw

Ανώνυμος είπε...

1)
Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f2/War_of_wealth_bank_run_poster.jpg/800px-War_of_wealth_bank_run_poster.jpg

From HEIL GAP (or mind the GAP)

Τον τελευταίο μήνα , έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε στον αμερικανικό τύπο , τις καθημερινά εναλλασσόμενες δηλώσεις του οικονομολόγου Roubini , ξέρετε τώρα το γνωστό τσιράκι του Soros , δια την αναπόφευκτη χρεοκοπία της χώρας μας .
Θα γνωρίζετε φυσικά πολύ καλά , από τα ΜΜΕ , τον κύριο Roubini , που τον
προβάλουν ως τον τύπο που προέβλεψε την φούσκα των ακινήτων στις ΗΠΑ , μόνο που μαζί με αυτόν , την είχαν επίσης προβλέψει και αλλά 10 εκατομμύρια άνθρωποι .
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι ο George Soros, αποφάσισε να αγοράσει σε φθηνή δραχμή , οπότε , έβαλε μπροστά την νέα του αυτή κερδοσκοπική μηχανή της χρεοκοπίας .
Περί των επαναστατικών αρετών δε της χρεοκοπίας , τους τελευταίους μήνες ακούμε πολλά καλά λόγια , και από το εσωτερικό της χώρας μας , αλλά δια ανθρωπιστικούς λόγους σιωπούμε , ως γνωστόν ακόμη δεν υπάρχει θεραπεία δια την νόσο του Αλτσχάιμερ
Επίσης, αμέσως μετά το άρθρο μας ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ , είδαμε μια πρωτοφανή αποδοχή της προτάσεως μας , δια το κούρεμα του Ελληνικού χρέους, και επίσης δια τη χρησιμοποίηση του όπλου της εν δυνάμει χρεοκοπίας και της ευρωζώνης , που προτείναμε σε αυτό , αλλά δυστυχώς αποδεδείχθηκε ότι αυτό ήταν μόνο δια εσωτερική κατανάλωση .
Ενώ έγινε φανερό πλέον , ότι τα τετράπαχα πράσινα " αποφασίζουμε και διατάσουμε " , «κατουριούνται» μπροστά στην Μερκελ και τον αχαμνό Σαρκοζι , και , κάνουν τους «καμπόσους» , μόνο στις γριούλες και τους καταχρεωμένους ανέργους .

Μα τώρα που πάτε;
Περιμένετε , δεν τελειώσαμε .
Υπάρχει και άλλο μπλα-μπλα στο άρθρο που μόλις τώρα αρχίσαμε.
Διαβάζουμε λοιπόν , στο Bloomberg :
Ο αντίκτυπος μιας ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ Ελληνικής χρεοκοπίας μπορεί "γρήγορα" να εξαπλωθεί σε όλη την ήπειρο, προκαλώντας πιθανώς ένα πανικό και ένα τρέξιμο για ανάληψη των καταθέσεων στις τράπεζες των "αδυνάμων" χωρών .

Το Eurogroup λοιπόν , φτωχαίνει κατά 7% , η Γαλλία και η Γερμανία χάνουν για πάντα τις πολυτιμότατες ΑΑΑ αξιολογήσεις τους , η Ιρλανδία μας ακολουθει τροχάδην , ενώ με δειλά βήματα έρχονται προς το μέρος μας , η Ισπανία και η Πορτογαλία .
Για την Ιταλία δεν γνωρίζουμε , εκείνο όμως που ξέρουμε πολύ καλά είναι ότι :
“ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ”, όποτε δεν αποκλείουμε τίποτα .

Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://kazani.gr/uploads/posts/2011-04/1303126841_c805856111378fa284f38b6b847a791d.jpg

Ανώνυμος είπε...

2)
Διότι, το Κοινό νόμισμα της Ευρώπης θα είναι σχεδόν νεκρό.
Η Καταδικαστική απόφαση για το ευρώ όμως , θα ανακοινωθεί την ώρα που η ωραία μας Αθήνα θα έχει κηρυχθεί σε πτώχευση. ( ΜΙΛΑΜΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ)
Τότε ένας σεισμός «μεγέθους 10 της κλίμακας Ρίχτερ" θα ταρακουνήσει την Ευρώπη, εκείνη την ώρα θα αρχίζει και η εισαγωγή της γηραιάς ηπείρου , σε μια εντελώς νέα ιστορική εποχή.

Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://i43.tower.com/images/mm114213348/euro-crash-implications-monetary-failure-in-europe-brendan-brown-hardcover-cover-art.jpg

Στην πραγματικότητα όμως , μια ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ Ελληνική χρεοκοπία δεν σημαίνει μόνο , ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα πληρώσει στους κατόχους τίτλων τα χρήματά τους που επένδυσαν , αλλά και ότι το κράτους δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα εσωτερικά του χρέη.

Από τη στιγμή εκείνη και για άγνωστο χρονικό διάστημα οι Έλληνες δάσκαλοι, γιατροί , συνταξιούχοι, στρατιωτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα λαβαίνουν μισθούς και συντάξεις .
Οι τοπικές τράπεζες που κατέχουν τίτλους του δημοσίου, θα υποστούν μια άμεση κρίση ρευστότητας , έτσι λοιπόν η υποτίμηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος θα μεταφρασθεί γρήγορα και σε συνολική κατάρρευση.
Η αποταμίευση των καταθετών χάνεται τελείως, επειδή η ελληνική κυβέρνηση δεν εγγυάται πλέον την ασφάλεια των καταθέσεων που παρέχει τώρα.

Όσες τράπεζες όμως καταρρεύσουν( ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ) , δεν θα μπορούν να διαπραγματευτούν πλέον τα ανεξόφλητα στεγαστικά τους δάνεια και αυτά ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα απαλειφτούν.
Κανένας όμως , δεν θα μπορεί να εγγυηθεί ότι οι Έλληνες θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν το ΕΥΡΩ στις συναλλαγές τους . ( έστω και στην μαύρη αγορά )

Εάν επανέλθει η δραχμή , η νέα αντιστοιχία της σε ευρώ , προφανώς θα είναι άγνωστη και θα αλλάζει συνεχώς , καθώς ο πληθωρισμός θα είναι εκτός έλεγχου.
Ο HEIL GAP θυμάται χαρακτηριστικά ότι στην Μοζαμβίκη , από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα , αυξανόταν τόσο πολύ η τιμή ανταλλαγής του δολαρίου σε τοπικό νόμισμα , που έπρεπε να υπολογίζεις τι ποσό θα αντάλλασες κάθε φορά .
Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://www.photopumpkin.com/wp-content/uploads/inflation-10.jpg

Η Ελλάδα θα είναι ουσιαστικά «μια τελεία δίχως παύλα» , τουλάχιστον για μια δεκαετία της ζωής μας , με μια δραματική αύξηση της φτώχειας στη χώρα μας.
Επίσης , όπως καταλαβαίνετε , θα στηθούν αρκετές κρεμάλες , αν και ο HEIL GAP είναι ΚΑΤΑ της θανατικής ποινής , και , υπέρ του σεβασμού της ζωής .
( αυτό πιστεύει , μέχρι και για την ποινή του αρχι- προδότη ΓΑΠα).

Εδώ ας σημειώσουμε , ότι , παραδοσιακά , οι όχλοι , δια τους τετράπαχους και τα ΚΗΤΗ , χρησιμοποιούν τον ανασκολοπισμό , δηλαδή ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ .
Σε αυτή λοιπόν την ΥΠΟΘΕΣΗ , η καταστροφή δεν μπορεί να σταματήσει στα ελληνικά σύνορα, αλλά, θα ξεπεράσει με μεγάλη ορμή , την ζώνη του ευρώ , την Ευρώπη , και τελικά ταρακουνήσει ολόκληρο τον κόσμο.

Και όταν οι τράπεζες δεν θα αλληλο-εμπιστεύονται , ώστε να δανείσουν η μία στην άλλη, τότε θα σταματήσουν και οι διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές.
Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα απομονώνονται πλέον από την πελατεία τους .

Ανώνυμος είπε...

3)
Στις φτωχές χώρες με τις αδύναμες τράπεζες , θα αρχίσει ένας πανικός απόσυρσης των καταθέσεων , από τα λιανικά ταμεία των τραπεζών τους .
Αλλά δεδομένου ότι οι λιανικές και οι εταιρικές καταθέσεις , αλλά και τα δάνεια, χορηγούνται με τη μορφή της διατραπεζικής αγοράς , αυτές οι τράπεζες δεν θα μπορούν να δανειστούν , ώστε να γεφυρώσουν αυτό το χάσμα , λογω των αναλήψεων , οπότε , αναμένεται μια άμεση κρίση ρευστότητας.

Αυτό σημαίνει , ότι πολλά από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα , μπορούν και να τεθούν υπό πτώχευση, η οποία θα είναι σταθερή , διότι φυσικά δεν θα υπάρχει , καμία ισχυρή, αξιόπιστη Ευρωπαϊκή χώρα να τα υποστηρίξει . όπως τώρα , που εγγυάται την ασφάλεια των καταθέσεών τους .
Έτσι, θα αρχίσει η κλιμάκωση του πανικού της Ευρώπης στη ζώνη του ευρώ , η οποία στη συνέχεια θα οδηγήσει και στην αποσύνθεση της ιδίας της ΕΕ.

Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://www.quantminds.com/wp-content/uploads/2010/08/valueatrisk.jpg

Όμως η διάλυση της νομισματικής ένωσης , είναι πιθανώς ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του πως ακριβώς γίνεται η διαχείριση από τις Βρυξέλλες.
Δεν είναι μια διαδικασία, αλλά είναι το αποτέλεσμα της Οικονομικής Αποκάλυψης , της άπληστης και εγωιστικής φύσης του ανθρώπου , που σίγουρα δεν είναι μόνο οι τράπεζες , ούτε μόνο οι χρηματο-μεσίτες, ούτε ο καιρός και οι φυσικές καταστροφές , αλλά πάνω από όλα ΕΙΝΑΙ : ότι επάνω από τον Θεό μας και τον ανθρωπισμό μας , βάλαμε την οικονομική ανάπτυξη, τη δύναμη της νεοφιλελεύθερης πολιτικής , την παγκόσμια ελίτ .
Είμαστε και εμείς κατά κάποιο βαθμό υπεύθυνοι και αυτό το πληρώνουμε με οποιαδήποτε κόστος , είτε ψυχικό , είτε περιβαλλοντολογικό , είτε και με οποιαδήποτε άλλη αληθινή άξια .
HEIL GAP ( or mind the GAP )
Υ.Γ.1.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σχεδόν όλοι υποτίμησαν το ότι η κρίση χρέους της Ελλάδας , θα μετατραπεί σε μια μαύρη τρύπα που θα ονομάζεται πλέον :
« Η κρίση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ».
Υ.Γ.2
Νομίζω ότι ο λόγος για τον οποίο κανείς κυβερνητικός δεν θέλει να δοκιμάσει μια αναδιάρθρωση (ΚΟΥΡΕΜΑ ) του χρέους , είναι ότι πίσω από τις τράπεζες, ακόμη και πίσω από τις κεντρικές τράπεζες , κρύβονται πολλοί «περίεργοι» οργανισμοί οι οποίοι δεν γίνονται αποδεκτοί τόσο νομικά όσο και ηθικά.
Δεν έχει νόημα να κάνουμε τους χαζούς .
Το τραπεζικό σύστημα δουλεύει τις εργάσιμες ώρες και με το φως της ημέρας , αλλά, υπάρχει και «ένα άλλο τραπεζικό σύστημα» , το σκιώδες , αυτό που δουλεύει με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος , εμπορίου όπλων , ναρκωτικών , πορνείας και προπαντός κάνει ότι μπορεί για την κατάρρευση της οικονομίας και της αγοράς . Αυτοί είναι οι τύποι που ανεβάζουν πράσινες φασιστικές κυβερνήσεις , «οι άρχοντες των CDS» , των ναρκωτικών και τα παρόμοια , που φυσικά κάνουν όλες τις συναλλαγές τους , μακριά από το δημόσιο μάτι.
Πολύ δε περισσότερο από τις χρηματοπιστωτικές αγορές , θα χαθούν αυτοί όταν θα « σκάσει » μια προεπιλογή η έστω και μια αναδιάρθρωση .
Τ Ε Λ Ο Σ
Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://www.business-spotlight.de/files/business/leadimages/23-02.jpg


Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε Τ Ο