ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.9.11

Γιάννης Μανώλης, Γραμματέας Συνδικαλισμού της ΝΔ: "Το ΠΑΣΟΚ για να είναι εντάξει, πρέπει πρώτα να στείλει στην εφεδρεία τον κο Καρχιμάκη"


Επίθεση του Γιάννη Μανώλη, Γραμματέα Συνδικαλισμού της ΝΔ σε Καρχιμάκη:

«Το πρώτο που ψάχνουμε να βρούμε και το λένε και τα στοιχεία που έχουμε είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο στέλνει στην εφεδρεία το ΠΑΣΟΚ τον κόσμο και άρα στην απόλυση -γιατί όλα τα άλλα είναι παραμύθια- είναι καθαρά κομματικός. Το ΠΑΣΟΚ για να είναι εντάξει, πρέπει πρώτα να στείλει στην εφεδρεία τον κο Καρχιμάκη, ο οποίος έχει μεταταγεί από την Ολυμπιακή στο υπουργείο και νομίζω ότι δεν προσφέρει καμιά υπηρεσία και καλό είναι να πάει στην εφεδρεία, αν είναι αξιοκρατικές οι εφεδρείες. Ο κος Καρχιμάκης είναι αυτός που σε συνεργασία με τους κομματικούς σε κάθε οργανισμό φτιάχνει τους πίνακες, όπως έφτιαξε τους πίνακες των μετατάξεων από τον ΟΣΕ και βόλεψε όλους τους δικούς του σε οργανισμούς για να μην πάνε σε εφεδρεία, όπως το Ελεγκτικό Συνέδριο του Κράτους.
 
Ακούστε ΕΔΩ την συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια: