ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.9.11

Είπε αυτό που φωνάζει ο Λαός!:" Αντε γαμήσου, Μπένι. Αντε και γαμήσου. ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ"


Petros Tatsopoulos
Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι θα έχουν αναδρομική ισχύ και για το 2011 όλες εκείνες οι αποδείξεις που μέχρι σήμερα, το ίδιο υπουργείο, μας έλεγε ότι εξαιρούνται και δεν χρειάζεται να τις κρατάμε: ενοίκια, ΔΕΚΟ, κινητά, εισιτήρια, δίδακτρα κ.λπ. Με όλο μου τον σεβασμό προς τη σπηλαιώδη ευφυία του κυρίου Βενιζέλου, επιτρέψτε μου ν' αναφωνήσω από τα τρίσβαθά μου: αντε γαμήσου, Μπένι. Αντε και γαμήσου. ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.
 
sibilla

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρααα,
Δεν βλέπω σχόλια για την λεζάντα. Οι Έλληνες δεν εκφέρονται με τέτοια λόγια.. μόνο το κλέψιμο κάνουν κομψά.
Τέλος πάντων , επειδή λόγω καταγωγής δεν μου επιτρέπεται ούτε καν σαν σκέψη τέτοιες άσχημες κουβέντες, απλά θα συμφωνήσω, αλλά θα θυμηθώ.. και το εγκρίνομεν και επαυξάνομεν... καθότι οι υπόλοιποι μπορεί να νοσταλγούν τον πότσο του Κολοκοτρώνη.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΑ -ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΡΙΣΑΘΛΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ...........................