ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.11

ΤΕΤΕΛΑΙΣΤΕ 'ΒΛΕΠΟΥΝ' ΚΟΥΡΕΜΑ 65 %!! ΒΕΒΑΙΗ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ.. ..ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σίγουροι για πτώχευση της Ελλάδας μέχρι τον Μάρτιο

Χρεοκοπία της Ελλάδας βλέπει η πλειοψηφία των επενδυτών όπως προκύπτει από έρευνα της Bank of America-Merrill Lynch. Οι εκτιμήσεις των αναλυτών κάνουν λόγο για κούρεμα έως και 65%
Η πλειοψηφία των διεθνών επενδυτών προβλέπει πως η Ελλάδα θα έχει χρεοκοπήσει μέχρι τον Μάρτιο, σύμφωνα με έρευνα της Bank of America-Merrill Lynch την οποία δημοσιεύει το Reuters.

Ειδικότερα, το 85% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η Ελλάδα θα πτωχεύσει και μόνο το 8% θεωρεί ότι η χώρα θα αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Ενώ συνολικά το 72% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η χώρα θα πτωχεύσει...
πριν το Μάρτιο του 2012.

Μάλιστα, το 31% τοποθετεί τη χρεοκοπία στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, ενώ ένα 18% τον ερχόμενο Νοέμβριο. Ένα ίδιο ποσοστό επέλεξε τον Δεκέμβριο.

Ωστόσο, η μηνιαία έρευνα της εταιρείας, στην οποία συμμετέχουν διαχειριστές κεφαλαίων, δεν περιελάμβανε λεπτομέρειες για το τι είδους χρεοκοπία αναμένουν οι συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με τον Γκάρι Μπέικερ, στέλεχος αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας, η ομάδα του εκτιμά ότι οι επενδυτές κάνουν λόγο για μια "οργανωμένη" χρεοκοπία αντί μιας ανεξέλεγκτης.

Κούρεμα έως και 65%

Δημοσκόπηση του Reuters αναφέρει πως 43 οικονομολόγοι εκτιμούν πως θα επιβληθεί ένα κούρεμα της τάξεως του 50% στους ιδιώτες που κατέχουν ελληνικά ομόλογα, με τις εκτιμήσεις τους να κυμαίνονται μεταξύ 25% και 65%.

Η Ελλάδα έχει ήδη συμφωνήσει σε "κούρεμα" των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν οι ιδιώτες επενδυτές κατά 21%. Ωστόσο, πολλοί αναλυτές και αξιωματούχοι θεωρούν ότι ένα τέτοιο "κούρεμα" δεν θα είναι αρκετό και έχουν προτείνει μια μεγαλύτερη περικοπή χρέους.

Μεταξύ άλλων, η δημοσκόπηση έδειξε ότι το πακέτο διάσωσης που συμφωνήθηκε για την Ελλάδα τον Ιούλιο ίσως να μην επαρκεί για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας. Η ενδιάμεση εκτίμηση των οικονομολόγων έδειξε ότι ίσως απαιτούνται ακόμη 50 δισ. ευρώ.
 
 
Από news247

Δεν υπάρχουν σχόλια: