ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.11

FAZ: Κι όμως, ο Σαμαράς θέλει να κυβερνήσει...


Από το tvxs.gr μέσω press-gr

Την έκπληξη της εκφράζει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung για την επιμονή του αρχηγού της ΝΔ να κυβερνήσει την Ελλάδα! Πολλοί Έλληνες και όχι μόνον αυτοί απορούν, γιατί κάποιος θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα σε τέτοιες περιόδους. Επίσης και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες διερωτώνται, τι θα πρέπει να αναμένουν οι Ευρωπαίοι από έναν Πρωθυπουργό Σαμαρά.
Η ανταπόκριση της γερμανικής εφημερίδας από την Αθήνα αναφέρεται στον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά και στις φιλοδοξίες του να...
κυβερνήσει τη χώρα.
Ο ανταποκριτής επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι τα κεντρικά του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται σε μια λεωφόρο, η οποία οδηγεί από το κέντρο της Αθήνας προς τον Πειραιά, σε μια περιοχή, η οποία δε χαρακτηρίζεται όμορφη, δεδομένου ότι περιστοιχίζεται από αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, βιοτεχνίες και μπαράκια.
Δεν είναι λοιπόν να απορεί κάποιος για το γεγονός ότι ο Σαμαράς θέλει να φύγει από εκεί, αναφέρει ο Martens, επισημαίνοντας ότι στόχος του Αντώνη Σαμαρά είναι να μετακομίσει στο Μέγαρο Μαξίμου, ως Πρωθυπουργός της Χώρας.
Ωστόσο πολλοί Έλληνες και όχι μόνον αυτοί απορούν, γιατί κάποιος θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα σε τέτοιες περιόδους. Επίσης και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες διερωτώνται, τι θα πρέπει να αναμένουν οι Ευρωπαίοι από έναν Πρωθυπουργό Σαμαρά.
Η ανταπόκριση αναφέρεται επίσης στη μέχρι τώρα πορεία του Σαμαρά, ως αρχηγού του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι ο Σαμαράς έγινε γνωστός στην κρίση για την αρνητική στάση που κράτησε σε πολλά ζητήματα, από το Μνημόνιο, το οποίο η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε τον Μάϊο του 2010 μέχρι και σήμερα.
Πραγματικά, επισημαίνει ο δημοσιογράφος, η Νέα Δημοκρατία από τότε που πήγε στην αντιπολίτευση, αναδείχθηκε μόνο ως κόμμα του μπλοκαρίσματος. Παρόλα αυτά ο Σαμαράς επιδιώκει να κερδίσει την εύνοια των ψηφοφόρων και να αλλοιώσει τη σημερινή πραγματικότητα.
Διατείνεται ότι με αυτόν ως Πρωθυπουργό η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση δεν θα είναι καν επώδυνη και υπόσχεται ότι θα απαγορεύσει την απόλυση δημοσίων υπαλλήλων, ότι θα επαναδιαπραγματευθεί το Μνημόνιο.
Μπορεί βέβαια το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας να περιέχει μερικές προτάσεις, οι οποίες να χαρακτηρίζονται αξιοπρόσεκτες από ειδικούς σε οικονομικά θέματα, όμως παραμένουν τολμηρές και στερούνται χρηματοδότησης, λόγω οικονομικής κρίσης. Κατά την παρουσίαση του προγράμματος του κόμματός του ο Σαμαράς υποσχέθηκε την ‘επανεκκίνηση’ της ελληνικής οικονομίας, όταν θα έρθει στην εξουσία.
Ο ίδιος έχει σπουδάσει οικονομικά στο Κολέγιο του Amherst και στο Πανεπιστήμιο του Harvard. Ίσως ο Σαμαράς να κληθεί σύντομα να αποδείξει, εάν έχει μάθει κάτι από τις σπουδές του, το οποίο να μπορεί να λειτουργήσει λειτουργεί εκτός ενός Πανεπιστημίου, καταλήγει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: