ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.11

ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ??... "ΤΩΡΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙΤΑΙ?? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ?"


.... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!

 ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ!!

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ?
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥ   ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ??
ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΟΙΩΣΕ ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΑΜΕ??
ΤΩΡΑ... ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΕΠΙ ΕΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙΤΣΟΛΙΑΔΩΝ?? ΑΦΟΥ Η ΕΛ.ΑΣ ΑΔΡΑΝΗΣΕ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ "ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥΣ"

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!! ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΟΤΑΝ  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΑΛΙΣΤΑΤΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΩΣ ΒΟΡΑ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν κατεβαινεις και εσυ κατω να δεις ποση ωρα μπορεις να αντεξεις με τοσα χημικα,λογια καποια στιγμη θα επρεπε να φυγουν..το παμε το συκοφαντουν απαντες αλλα οταν ερχονται τα δυσκολα ψαχνουμε το παμε και το κκε να θυσιαστουν ,ελεος πια

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Τα καταφέρατε σύντροφοι! Αντί να γεμίζει το Σύνταγμα το αδειάσατε με τη μέθοδο που εσείς μόνο ξέρετε και φύγατε σα τισ κυρίες (παρελάυνοντας.
250 ημέρεσς διαμαρτυρίας μπροστά στη βουλή και η παρουσία σας ακόμη αναζητείται, 10 πορέιες κάναμε αλλά πάντα τελειώνατε κάπου αλλού εκτός από το Σύνταγμα.Κρίμα για τον αδικοχαμένο συνάνθρωπο και συναγωνιστή (ΝΑΙ) αλλά ηθικός αυτουργός είναι το ΚΚΕ.