ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.10.11

Ωθούν τη χώρα σε εμφύλιο οι δολοφόνοι της Βουλής!


Γράφει ο ..(( Λ ))..
Αν υπάρχει σχέση κράτους - κουκουλοφόρων οι Έλληνες θα σας «ανταμείψουν»…!
Αυτές τις 2 ημέρες ζήσαμε 2 διαφορετικές εικόνες από τις διαδηλώσεις του κόσμου που βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος. Από τη μια πλευρά οι μαζικές ειρηνικές κινητοποιήσεις απλών πολιτών και από την άλλη πλευρά στρατευμένοι κουκουλοφόροι που ως μοναδικό σκοπό έχουν να προκαλέσουν χάος σε συγκεντρώσεις τέτοιου τύπου κ να οδηγήσουν τις εξελίξεις σε ακραίες μη αναστρέψιμες καταστάσεις κοινωνικής αποσταθεροποίησης.
Με αποκορύφωμα τον τραγικό θάνατο διαδηλωτή αισθανόμαστε την ανάγκη να γράψουμε αυτές τις γραμμές για να αφυπνίσουμε τους απλούς Έλληνες πολίτες. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από ποιον ακριβώς χώρο προέρχεται αυτός ο στρατός κουκουλοφόρων ούτε ποια είναι η καταγωγή τους. Σήμερα όμως πλέον γίνεται αντιληπτό πως από όποιον χώρο και αν προέρχονται εκτελούν συγκεκριμένες εντολές εναντίον των απλών πολιτών που λαμβάνουν μέρος στις κινητοποιήσεις.
Σήμερα οι κουκουλοφόροι δεν στράφηκαν εναντίον της αστυνομίας αλλά εναντίον των πολιτών. Σήμερα φάνηκε ξεκάθαρα ότι αυτός ο στρατός κουκουλοφόρων είχε σαφή εντολή για δημιουργία κοινωνικού χάους και κοινωνικής αποσταθεροποίησης. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για «στοιχεία ακροδεξιάς» όπως υποστηρίζει η Γ.Γ του Κ.Κ.Ε κα Παπαρήγα ή αν πρόκειται για εμφύλιο μεταξύ ακροαριστερών και αριστερών οργανώσεων όπως ακούσαμε στα περισσότερα δελτία ειδήσεων. Σίγουρα όμως σε αυτή τη δολοφονική στρατηγική συμμετέχουν άρρωστα μυαλά που έχουν συμφέρον από την δημιουργία αποσταθεροποιητικού κλίματος στην Ελλάδα.
Αν στο μέλλον αποδειχθεί πως οι κουκουλοφόροι αποτελούν εργαλείο κυβερνητικής πολιτικής, κάτι που εύκολα θα μπορούσε να περάσει από το μυαλό οποιουδήποτε καθώς αυτοί οι άνθρωποι δεν συλλαμβάνονται ποτέ, τότε θα είμαστε σε θέση να μιλάμε όχι απλώς για προδότες, αλλά για δολοφόνους Ελλήνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: