ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.11

Η περιφρούρηση του ΠΑΜΕ απωθεί τους επαγγελματίες της καταστροφής (αναρχικούς/αντιεξουσιαστές) απο το Σύνταγμα: ΕΥΓΕ στο ΠΑΜΕ.

Πρωτοφανείς σκηνές σήμερα στο Σύνταγμα. Το ΚΚΕ αποδεικνύει ότι είναι το μοναδικό σοβαρό (αριστερό) κόμμα στη χώρα.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

1. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι λεγόμενοι «κουκουλοφόροι» βρίσκονται αναρχικοί/αντιεξουσιατές.

2. Το ΚΚΕ, ως γνωστόν, είναι αντίθετο -και σκληρό- απέναντι σε όποιον δεν ελέγχει

3. Η τακτική των αναρχικών-κουκουλοφόρων είναι γνωστή και καταγεγραμμένη εδώ και 3 τουλάχιστον δεκαετίες. Παρεισφρέουν σε διάφορες διαδηλώσεις για να ασκήσουν το επάγγελμά τους. Το επάγγελμα της καταστροφής και της βίας.

4. Τα «μπλοκ» στα οποία διεισδύουν είναι είτε πολιτικά ουδέτερα (πχ, συνδικαλιστικών οργανώσεων), είτε σε οργανώσεις που υποστηρίζονται (έμμεσα) από αριστερά κόμματα. Ποτέ όμως του ΚΚΕ. Επίσης, ποτέ δεν επιχείρησαν κάτι αντίστοιχο στις διαμαρτυρίες των Αγανακτισμένων.

5. Η συμπεριφορά της αστυνομίας ταλαντεύεται μεταξύ των δύο άκρων: είτε υιοθετεί μία άκρως αμυντική στάση χωρίς συλλήψεις και αφήνοντας τους «μπαχαλάκηδες» να καταστρέφουν το σύμπαν (πχ, επί των «Δεκεμβριανών του 2008»), είτε υιοθετεί μία επιθετική και σκληρή στάση όπου ρίχνει χημικά αδιακρίτως ή αφήνει ανεξέλεγκτα τα μέλη της να ξυλοφοτώνουν διαδηλωτές ή ακόμα και δημοσιογράφους! Σε όλες τις περιπτώσεις, οι συλλήψεις είναι λιγοστές, συνεπώς είναι αναποτελεσματική. [Σχόλιο: στα πρόσφατα γεγονότα του Λονδίνου, έγιναν 1500 συλλήψεις σε 2 ημέρες και το φαινόμενο κόπηκε από τη ρίζα.]

6. Σήμερα, 20 Οκτωβρίου 2011, η περιφρούρηση του ΠΑΜΕ ανέλαβε για πρώτη φορά να αναπληρώσει την αστυνομία. Περίπου στις 3 το μεσημέρι απώθησε τους κουκουλοφόρους από το Σύνταγμα. Οι αντιεξουσιαστές απάντησαν αρχικά με βόμβες μολότωφ και στη συνέχεια με πετροπόμενο.

7. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε καμιά 30αριά κουκουλοφόρους αναρχικούς να έχουν πιάσει ένα μέλος του ΠΑΜΕ και να τον ξυλοφορτώνουν αγρίως. Η φωτογραφία είναι από τον ΣΚΑΙ στις 15.19. Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να υπάρξει φωτογραφία από τη ρίψη μολότωφ από τους κουκουλοφόρους προς το πλήθος του ΠΑΜΕ, δηλαδή σε διαδηλωτές χωρίς εξοπλισμό. Για την ιστορία, λίγο αργότερα, επενέβησαν ομάδες ΜΑΤ μεταξύ του ΠΑΜΕ και των κουκουλοφόρων.

pame




Η Δημοκρατία προϋποθέτει το δικαίωμα στη διαδήλωση. Η Δημοκρατία δεν αντέχει τον εξευτελισμό και την ακύρωση αυτού του δικαιώματος μέσω της ανεξέλεγκτης βίας μίας ολιγομελούς ομάδας επαγγελματιών της καταστροφής.

Συγχαρητήρια στην ομάδα περιφρούρησης του ΠΑΜΕ.

Το «κόμμα της βίας» πρέπει να παταχθεί.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια γραφω ενα σχολιο διοτι δεν ειναι σοβαροι οι ισχυρισμοι σας.το προβλημα ειναι οι κουκουλοφοροι?
γιατι εξυμνειται τη δραση του ΠΑΜΕ?με ποιο δικαιωμα περιφρουρει τη βουλη σε καθε σημειο που απουσιαζει η αστυνομια,και δεν αφηνει κανεναν να πλησιασει?''Η Δημοκρατία προϋποθέτει το δικαίωμα στη διαδήλωση'' λετε,αλλα για τον αποκλεισμο της βουλης απο το ΠΑΜΕ δεν γραφεται.ελεος να ειστε πιο αντικειμενικοι τουλαχιστον