ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.11

ΕΚΤΑΚΤΟ & ΕΠΕΙΓΟΝ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΟΒΑΣΩ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΜΟΛΗΣΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΤΟΥ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!!!!

Μαζεύουν υπογραφές οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ! Σαλαγιάννης: “Ναι, αλλά από Δευτέρα κυβέρνηση εθνικής ανάγκης ή εκλογές”!

 

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ ..(ΓΝΩΣΤΟΣ ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ Benito Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΩΣ Ο ΛΑΓΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ)  ... ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ  "ΑΛΛΟΘΙ" ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ή ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ!!

ΣΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ...

ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ .... ΧΟΥΝΤΟΠΑΡΕΑ

===============================================

Ένας χαμός συμβαίνει τώρα στους διαδρόμους της Βουλής καθώς πληροφορίες θέλουν συγκεκριμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μαζεύουν υπογραφές ώστε να ζητήσουν συνεδρίαση της Κ.Ο. την Δευτέρα!
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι μια συνεδρίαση τέτοιας… υφής, όπως συνέβη τότε με τον Απόστολο Κακλαμάνη που έσωσε τον Γιώργο Παπανδρέου και δεν τριχοτομήθηκε το ΠΑΣΟΚ τον Σεπτέμβριο του 2007! parapolitika
Με λίγα λόγια, οι εξελίξεις αναμένονται να είναι ραγδαίες στο κυβερνόν κόμμα!
Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Σαλαγιάννης ο οποίος δήλωσε ότι οι ευθύνες είναι πολύ μεγάλες και διαχρονικές και της προηγούμενης κυβέρνησης αλλά και της παρούσας. Όπως και πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και εκείνος ζήτησε να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ανάγκης για όσο διάστημα χρειαστεί και σημείωσε με νόημα πώς εάν δεν παρθούν γρήγορα πρωτοβουλίες υπάρχει ο λαός που θα πρέπει να “του δώσουμε την εντολή που μας έδωσε”.
Με αυτό τον τρόπο, ο κ. Σαλαγιάννης ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές είναι μονόδρομος εάν δεν παρθούν πολιτικές πρωτοβουλίες, ενώ έκανε λόγο για πρόβλημα κυβερνησιμότητας και πως όλο το πολιτικό σύστημα είναι κατώτερο των περιστάσεων.
Ο κ. Σαλαγιάννης διευκρίνισε με νόημα πως “στη δική μου συνείδηση αυτό που κάνουμε σήμερα στο ΠΑΣΟΚ, για μένα είναι το τέλος της ανοχής και το τέλος της αντοχής μας. Να πάει ο Πρωθυπουργός να δώσει τη μάχη στις Βρυξέλλες αλλά από Δευτέρα να φωνάξει πολιτικές δυνάμεις και να πει εδώ είναι τα θέματα…, δεν τα βγάζει πέρα η Κυβέρνηση, καμία Κυβέρνηση δε μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνη της”.
Δεν παρέλειψε επίσης ο κ. Σαλαγιάννης να καταφερθεί εναντίον των πολιτικών αρχηγών και του πρωθυπουργού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι ηγέτες μας δεν στέκονται στο ύψος τους. newsit

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: