ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.11

QUIZ : ΠΟΙΟΣ ΕΠΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣ "...ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΔΙΑ.....??????????????????????"


ΑΥΤΟ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΜΑΤ .....ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝ ΠΑΡΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΑΦΟΥ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ....... ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΛΑΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ!!!

ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η 'ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ' ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ / ΚΚΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ  ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ (ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΝΕΛΑΒΕ ΡΟΛΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ  ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΚΗΝΕΣ ΕΝΤΑΣHΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ Η ΕΛΑΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ!

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΚΗΝΕΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΤΥΠΟΥΣΑΝ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΚΤΟ!!! ΟΠΟΙΟΝ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!! 
  Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ "ΑΔΡΑΝΗΣΕ " ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΕΙ!!!  ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ


Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ!! 






Δεν υπάρχουν σχόλια: