ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.11

Ζήτω οι ένοπλες δυνάμεις, ζήτω ο στρατιωτικός νόμος

Είμαι υποχρεωμένος να πώ, πως κάθε μέρα ζώ με την προσμονή των πολεμικών ανακοινωθέντων της  κυβερνήσεως, που έχει επαναφέρει ατύπως, σε ισχύ, τον στρατιωτικό νόμο. Κάθε πρωΐ μας
ενημερώνουν ότι πρόκειται να


δώσουν κάποια μάχη και το βράδυ, με νεώτερο ανακοινωθέν, μας πληροφορούν ότι η μάχη αναβλήθηκε, επειδή υπήρξαν αστοχίες υλικού και προσωπικού. Για παράδειγμα παραθέτω τρία πολεμικά ανακοινωθέντα, όπως δημοσιεύθηκαν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ. Ο στρατηγός Παπανδρέου μας ενημερώνει ότι : «οφείλουμε να αντέξουμε τον πόλεμο». Ο συνταγματάρχης Βενιζέλος μας πληροφορεί ότι «δίνουμε την μάχη των μαχών». Ο ίλαρχος Κουκουλόπουλος καλεί σε επιστράτευση, ενώ ο επικεφαλής των αρΜΑΤολών Παπουτσής, διεξάγει καθημερινώς εκκαθαριστικές επιχειρήσεις και χημικό πόλεμο κατά των ανταρτών. Η στρατιωτική κυβέρνηση καλεί αύριο και τους 153 εφέδρους καμικάζι, της κλάσης του Οκτωβρίου 2009, να παρουσιαστούν στο κτίριο της Βουλής και να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αναμενομένη «μάχη των μαχών». Νεώτερο πολεμικό ανακοινωθέν, αναμένεται να εκδοθεί την Πέμπτη 20 0κτωβρίου, περί την μεσημβρίαν. Ζήτω οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας.
Τςςς
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: