ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.11

Βουλευτές ΠΑΣΟΚ: Αντίσταση από…αύριο



Και το κακό θέατρο συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον- Ωστόσο μέχρι να ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο ελπίζουμε όλοι για το...αυτονόητο

Από αύριο θα προβάλουν αντίσταση και όχι από σήμερα που είναι η κρίσιμη ψηφοφορία του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, βουλευτές της Κυβέρνησης, οι οποίοι φαίνεται να ζητούν εκλογές ή αλλαγή του πολιτικού σκηνικού।

Το ρεσιτάλ κακού θεάτρου φαίνεται πως συνεχίζεται με αμείωτη ένταση καθώς ο
Σαλαγιάννης είπε πριν λίγο πως με την ψήφιση του πολυνομοσχέδιου τελειώνει η ανοχή των πολιτών και η αντοχή των βουλευτών.
Η αντίσταση που θα έρθει από την επόμενη μέρα από βουλευτές οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν ακροαστεί το πλήθος κόσμου που διαμαρτύρεται τις τελευταίες ώρες σε όλες τις πλατείες της χώρας.
Ωστόσο να σημειωθεί πως και η κα. Παπανδρέου πείστηκε τελικά πως πρέπει να το ψηφίσει, το πολυνομοσχέδιο, παρά τις ενστάσεις που είχε όλες αυτές τις ημέρες. Υπενθυμίζω πως ο Ρομπόπουλος παρέδωσε την έδρα του και παραιτήθηκε και δεν κράτησε την ανεξαρτησία του, για να πει όχι, στο έγκλημα ή αν προτιμάτε στο άρθρο 37.


Υπάρχει ελπίδα να μην περάσει;

Σε αντίθεση με πολλούς συναδέλφους της ,πριν από λίγα λεπτά από το βήμα της Βουλής, η Λούκα Κατσέλη το είπε και το έκανε, είπε πως δεν θα ψηφίσει το άρθρο 37.


Τι είπε ο κόσμος στους δρόμους
Ο κόσμος δεν προκάλεσε τα επεισόδια, κατέβηκε στο δρόμο για να φωνάξει κατά των όσων ψηφίζονται πάνω στην πλάτη του. Δεν μπορεί να μην τον άκουσε κανείς; Τόσα καλά θωρακισμένοι είναι οι γυάλινοι πύργοι που κινείστε; Εεε; Όλοι έκαναν λόγο για τη μεγαλύτερη διαδήλωση όλων των εποχών. Ελπίζω λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου να υπάρξουν βουλευτές που θα φωνάξουν ΟΧΙ και να πάνε με την καρδιά τους και τον κόσμο και όχι με τη γραμμή που τους επιτάσσει το κόμμα τους.
Α θα το ξέχναγα…το μεσημέρι στη Βουλή η Διαμαντοπούλου μίλησε για οδυνηρές αποφάσεις που πρέπει να παρθούν. Δεν σας αναγκάζει κανείς –εκ των έσω τουλάχιστον- ή δεν χρειάζεται να τις πάρετε, ή αν δεν μπορείτε καλό είναι να φεύγετε δεν νομίζετε. Οργή Θεού- Φωνή λαού.


Σας παραθέτω και ένα απόσπασμα από το newsit που το βρήκα ενδιαφέρον:
Μπορεί το βράδυ της Τετάρτης 154 βουλευτές, ακόμα και αυτοί που διαφωνούν να είπαν ναι στην ψηφοφορία επί της αρχής, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα... Ο στόχος είναι να πειστούν όλοι να ψηφίσουν αλλιώς, όπως λένε κάποιοι, ο βουλευτής που θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο θα έχει διαγραφεί πριν προλάβει να πει ΟΧΙ.
Η ψηφοφορία θα είναι ονομαστική και όπως έχει ξεκαθαρίσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός ακόμα και στον Αντώνη Σαμαρά, οι 151 ψήφοι είναι αρκετές!
Ο πήχης δεν μπορεί να ανέβει ψηλότερα. Έτσι λοιπόν, οι βουλευτές που θα διανοηθούν να πουν όχι θα διαγραφούν αυτομάτως.

Το παρασκήνιο

Εδώ και αρκετές ημέρες το δεξί χέρι του πρωθυπουργού, η κα Ρεγγίνα Βάρτζελη η οποία απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του είδε πολλούς βουλευτές. Και απ' ότι λέγεται οι αντιδράσεις τους κάμφθηκαν με επιχειρήματα σαν κι αυτά που είπε ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Οτι δηλαδή είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου η υπερψήφιση για να πάμε με το κεφάλι ψηλά στη Σύνοδο Κορυφής.

Όμως δεν θα ήταν δυνατόν να πειστεί η κα Κατσέλη από την συνεργάτη του πρωθυπουργού. Ας μην ξεχνάει κανείς ότι η συγκεκριμένη βουλευτής ήταν από τους πιο στενούς συνεργάτες του κ. Παπανδρέου πριν ακόμα γίνει πρωθυπουργός. 'Ηταν από τους συντάκτες του οικονομικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, ήταν ο άνθρωπος που πέρασε από 2 νευραλγικά υπουργεία, το Οικονομικών και μετά το Εργασίας και ο άνθρωπος που παρά τα όσα άκουσε και στις δυο θητείες της στηρίχθηκε όσο κανείς άλλος από τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου, μέχρι που είδε την πόρτα της εξόδου....

Τις τελευταίες ημέρες η κα Κατσέλη έχει συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό, όχι μόνο μια φορά, ενώ το βράδυ της Τετάρτης χτύπησε και το τηλέφωνο της κας Βάσως Παπανδρέου. Και συναντήθηκαν και σήμερα. Και τις δυο φορές το κλίμα στην συζήτηση της με τον πρωθυπουργό δεν ήταν και τόσο καλό. 
 
pinakio

Δεν υπάρχουν σχόλια: