ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.11

ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ! ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!!

«Παράνομη η ποινή φόρου 10% για κάλυψη αφορολογήτου»

Ζήτημα συνταγματικότητας ως προς την ποινή φόρου 10% έναντι όσων δεν προσκομίσουν τις απαιτούμενες αποδείξεις λιανικής πώλησης για την κάλυψη του αφορολόγητου ορίου θέτει η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής.

Η έκθεση της Επιτροπής...
παραπέμπει στο άρθρο 78 παράγραφος 1 του Συντάγματος βάσει του οποίου αντικείμενο του φόρου μπορεί να είναι το εισόδημα, η περιουσία ή οι δαπάνες και οι συναλλαγές του φορολογούμενου. Βάσει αυτού κρίνει ότι η διάταξη της ποινής φόρου «δεν βρίσκεται σε αρμονία» με το Σύνταγμα, δεδομένου ότι δεν φαίνεται να επιβάλλεται επί του εισοδήματος, της δαπάνης ή της περιουσίας, αλλά επί της μη διενέργειας δαπάνης, η οποία δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο φόρου.

Στο πολυνομοσχέδιο κατατέθηκαν και ορισμένες αλλαγές επί φορολογικών διατάξεων. Εξαιρούνται από τον κεφαλικό φόρο εισοδήματα τυφλών και αναπήρων άνω του 80%, αποζημίωση λόγω απόλυσης, εφάπαξ παροχή από ταμεία πρόνοιας και βοηθήματα σε δημοσίους υπαλλήλους λόγω εθελουσίας με παραίτηση. Εξάλλου, μειωμένο ειδικό τέλος ακινήτων 0,50 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο θα πληρώσουν οι τυφλοί και οι έχοντες αναπηρία άνω του 80%, καθώς και όσοι βαρύνονται φορολογικά από τα πρόσωπα αυτά. Σχετικές αλλαγές έγιναν τελευταία στιγμή στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Με άλλη διάταξη προβλέπεται η διαβίβαση των «πόθεν έσχες» από την Αρχή καταπολέμησης μαύρου χρήματος στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να διενεργούνται οι αναγκαίες διασταυρώσεις των στοιχείων, ενώ εκκρεμεί η κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Δικαιοσύνης για υποβολή μέσω Διαδικτύου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: