ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.11

«Ναι μεν, αλλά» στο πολυνομοσχέδιο από δύο βουλευτές!!! ΤΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ...ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ....



Ενστάσεις εξέφρασαν οι Ανδρουλάκης και Κρεμαστινός
Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία και χωρίς εκπλήξεις, το πολυνομοσχέδιο για το ενιαίο μισθολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία, στην ονομαστική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε, κατόπιν αιτήματος του ΚΚΕ και του ΛΑΟΣ.

Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε επί της αρχής από τους 154 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Όχι στο νομοσχέδιο είπαν 141 βουλευτές της αντιπολίτευσης καθώς και όλοι οι ανεξάρτητοι βουλευτές.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μίμη Ανδρουλάκη ο οποίος κατά την ώρα της ψηφοφορίας δήλωσε χαρακτηριστικά «ψηφίζω ναι αλλά θέλω να καταλάβει η κυβέρνηση ότι είναι ‘ναι’ ύστατης ελπίδας».

Σε δήλωση που διένειμε στους δημοσιογράφους ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός επισημαίνει ότι «ψηφίζει ναι επί της αρχής του νομοσχεδίου με αίσθημα ευθύνης, μετά τη θέση της κυβέρνησης ότι η τυχόν καταψήφιση σηματοδοτεί παραίτηση της κυβέρνησης και πορεία προς το άγνωστο».

Επίσης, ο κ. Κρεμαστινός δηλώνει ότι «στην πραγματικότητα ψηφίζει όχι στην παραίτηση της κυβέρνησης και τα επακόλουθα της» και προσθέτει χαρακτηριστικά «εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι οποιαδήποτε μονοκομματική κυβέρνηση με η χωρίς εκλογές δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση».

www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: