ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.12

Άντε πάλι απ την αρχή…

thumb

Του Δημήτρη Μυ

Το μήνυμα- εκβιασμός των πιστωτών έχει ήδη διατυπωθεί , πριν οι άνθρωποί τους (κλιμάκιο της τρόικας) φτάσει στην Αθήνα. Ετσι άλλωστε διατυπώνονται τα τελεσίγραφα, πριν  οι «μπράβοι» αναλάβουν να καθαρίσουν.
Στις μέρες μας είναι πολύ συνηθισμένο  οι εκβιασμοί  να διατυπώνονται δημόσια, με δημοσιεύματα. Έτσι λοιπόν, εσωτερικό έγγραφο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το οποίο επικαλείται το γερμανικό περιοδικό Spiegel, κρίνει ως ανεπαρκές το πρόγραμμα προσαρμογής της Ελλάδας.  Με άλλα λόγια, όσα κι αν πληρώσαμε, όσο κι αν στραγγίξαμε, όσο κι αν πάνω από 3,5 εκατομμύρια Ελληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας, δεν είναι αρκετά. Οι τοκογλύφοι θέλουν κι άλλο.
Όπως μεταδίδει το Reuters, το γερμανικό περιοδικό εκτιμά ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο διατηρεί αμφιβολίες για την ικανότητα της Ελλάδας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα χρέους της και θεωρεί ότι προκειμένου η χώρα να αποφύγει τη χρεοκοπία και να επιτύχει τους στόχους που έχουν συμφωνηθεί με τους πιστωτές της, θα πρέπει είτε (α) να ληφθούν νέα μέτρα λιτότητας, είτε (β) να αυξηθεί η παρεχόμενη βοήθεια από τα κράτη – μέλη της ευρωζώνης. Με άλλα λόγια, νέα μέτρα, νέα δανεικά, νέες υποθήκες…
Τι ζητούν οι αξιότιμες αγορές και οι φίλτατοι εταίροι; Τα γνωστά, σε γενικές γραμμές:
  • Απολύσεις 150.000 δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το 2015
  • Μείωση αμοιβών στον ιδιωτικό τομέα
  • Κατάργηση 13ου -14ου μισθού
  • Ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και πόρων

Η κυβέρνηση (Παπαδήμου) των πιστωτών, είναι έτοιμη να κάνει τα καθήκον της.
Όπως αναφέρει Το Βήμα της Κυριακής, οι εκπρόσωποι των δανειστών απέστειλαν νέο e-mail στην κυβέρνηση, ζητώντας να συμφωνήσουν οι κοινωνικοί εταίροι επί των αιτημάτων ή να επιβληθούν αυτά με τη μορφή νομοθετικής ρύθμισης. Ποια είναι τα αιτήματα; εργοδότες και εργαζόμενοι  συμφωνήσουν με τις  απαιτήσεις της τρόικας για μείωση αμοιβών στον ιδιωτικό τομέα, κατάργηση 13ου και 14ου μισθού, πάγωμα ωριμάνσεων και μείωση εισφορών!
Θα αντισταθεί η κυβέρνηση στις απαιτήσεις των πιστωτών; Το… άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: