ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.1.12

«Άναψαν κόκκινο» στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τους μισθούς

«Άναψαν κόκκινο» στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τους μισθούς

Δεν «περνάει» από την Βουλή η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που σχεδιάζει ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος για την μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα.
Η Νέα Δημοκρατία διαφωνεί σε τέτοιες μειώσεις που σύμφωνα με τον Γιάννη Μιχελάκη αποτελούν «υφεσιακά μέτρα».

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς  είπε προς τον κ. Παπαδήμο ότι θα σεβαστεί τις διαπραγματεύσεις των κοινωνικών εταίρων.

Ο Τομεάρχης Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος όμως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Μιλώντας στο  BriefingNews  τόνισε ότι «ο κ. Παπαδήμος αντί να προαναγγέλλει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου για την μείωση του κατώτατου μισθού , θα ήταν καλό και εθνικά ωφέλιμο να διαπραγματευθεί με την τρόικα και να τους πείσει ότι η συνταγή που φέρνουν είναι λάθος για άλλη μια φορά.»

Εκτίμηση της Ν.Δ είναι ότι σε καμία περίπτωση η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει τέτοια κίνηση και αισιοδοξούν ότι θα μπορούσε να υπάρξει  συμφωνία μεταξύ των εργοδοτών και των εργαζομένων, ενδεχομένως μόνο για τριετές πάγωμα των αποδοχών.

Δεν είναι όμως μόνο η Νέα Δημοκρατία. Είναι και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ , ακόμη και υπουργοί που διαφωνούν με μια τέτοια πρωτοβουλία και συνεπώς θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξουν 151 θετικές ψήφοι που απαιτούνται για να επικυρωθεί μια τέτοια πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: