ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.1.12

Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει κι όλα τα ψηψίζει η ΝΔ!


alt
Δεν προλαβαίνει να ψηφίζει η ΝΔ τα νομοσχέδια του ΠΑΣΟΚ και πιο συγκεκριμένα του Ευάγγελου Βενιζέλου. Η πάλαι ποτέ αντιμνημονιακή ΝΔ (σ.σ.: σαν ανέκδοτο ακούγεται…) με το που μπήκε στην κυβέρνηση Παπαδήμου άρχισε με ρυθμό πολυβόλου να υπογράφει τα πάντα! 
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς: την περίφημη δήλωση μετανοίας που υπέγραψε ο… ασυμβίβαστος και… πολέμιος της διαπλοκής Αντώνης Σαμαράς;
Το νέο μνημόνιο που θα υπογράψει σε λίγες ημέρες μαζί με τα συνεταιράκια της το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ;
Την πρόσληψη του υιού του μεγαλοεκδότη Σταύρου Ψυχάρη; Κι άλλα πολλά!
Μέχρι να έρθει όμως η ώρα που η ΝΔ θα υπογράψει (και) το μνημόνιο 2, είπαν τα καλόπαιδα της Συγγρού να κάνουν λίγη… προθέρμανση και να ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο του Βενιζέλου.

Ο εισηγητής του κόμματος, βουλευτής Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στη επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της βουλής ανακοίνωσε ότι η ΝΔ «είναι κόμμα εθνικής ευθύνης» (εδώ γελάμε...), 
και θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο επί της αρχής,  ωστόσο, όπως επεσήμανε, «θα στηρίξουμε τις διατάξεις που συμφωνούμε και θα αντιταχθούμε σε διατάξεις που θεωρούμε επιβλαβείς, παρουσιάζοντας τις δικές μας προτάσεις».

diktionews

Δεν υπάρχουν σχόλια: