ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.1.12

O άνθρωπος θα μπορούσε να περπατήσει στο νερό...

..αν γνώριζε ότι το μπορεί.



Το τι δεν μπορώ να κάνω μού το υποδεικνύει το μυαλό μου (η λογική). Η λογική δεν είναι ακλόνητη, επηρεάζεται σε απόλυτο βαθμό από τις συνθήκες. Έτσι, αν οι συνθήκες μού παρουσιάζουν ένα πρόβλημα ως άλυτο, θα πιστέψω ότι δεν μπορώ να το λύσω. Αν οι συνθήκες μού δείξουν ότι πρέπει να φοβάμαι, θα φοβηθώ.

Κανονικά, λένε, ο άνθρωπος και βουνά μπορεί να κινήσει..

Η ανωτέρω θεωρία έχει φανερωθεί σε αρκετούς εξ υμών. Έχει συμβεί σε κατάσταση κρίσιμη να υπερβεί ο άνθρωπος εαυτόν και να κάνει πράγματα (θαύματα) που δεν περίμενε ποτέ ότι θα έκανε.

Τη δύναμη την έχει (ο κάθε άνθρωπος), δεν την βλέπει γιατί δεν την έχει του χεριού του. Για να την κάνεις του χεριού σου, αρκεί να σταματήσεις αυτό που την σταματάει.

Όταν νιώθεις ότι δεν μπορείς, πες (ψήσε εσέ) ΜΠΟΡΩ.

Όταν νιώθεις φόβο, πες (ψήσε εσέ) ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ.

Εσύ μόνο μπορείς να κάνεις τον εαυτό σου να μπορεί, να μην φοβάται. Το αίσθημα δικό σου είναι…

(Δύσκολο πολύ ναι, αλλά μία απόφαση είναι.. Μία απόφαση που θα δικαιώσει τον όποιο -όσο-  πόνο/ταλαιπωρία πέρασες μέχρι να την πάρεις).

Στεφανία Λυγερού




Δεν υπάρχουν σχόλια: