ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.1.12

ΒΕΡΥΚΙΟΣ : "Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΔΑΒΑΚΗΣ"

Πριν από λίγο ο γνωστός «κρατικοδίαιτος»  Βερύκιος στην εκπομπή Παπαγιάννη - Ντάσκα τόλμησε  να συγκρίνει τον Γενίτσαρο και διορισμένο Πρωθυπουργό της χώρας μας με τον πολεμιστή και αγωνιστή του Έθνους ΔΑΒΑΚΗ που κράτησε τις ορδές των Φασιστών στα βουνά της Πίνδου δίνοντας το αίμα του για μια ελεύθερη πατρίδα!
Ο κύριος Βερύκιος, γνωστός αμόρφωτος και γνωστό δημοσιογραφικό παράσιτο , επιδόθηκε πριν από λίγο σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά του ελληνικού λαού τον οποίο , κατά τον ίδιο, είναι ο υπαίτιος για την πτώχευση της χώρας , και ο οποίος άδικα ως είπε ,καταφέρεται κατά της κυβέρνησης Παπαδήμου η οποία "αγωνίζεται για την Σωτηρία της χώρας"!! 


ΚΥΡΙΕ ΒΕΡΥΚΙΕ....ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΤΙΜΟΝΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ??? ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΕΙΣ ΙΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟ???? Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΒΕΡΥΚΙΕ....ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΠΩΣ Η BILDERBERG ΣΕ .... ΓΥΡΕΥΕΙ????????????????????

Δεν υπάρχουν σχόλια: