ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.1.12

Ο Θύμιος, οι νταβατζήδες και τα… χρωστούμενα στον Ραγκούση

ThymiosLyberopoulos
Ξεσπάθωσε ο πρόεδρος των ταξιτζήδων Θύμιος Λυμπερόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με άλλους εκπροσώπους του κλάδου του με τον υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη.
Και είπε πολλά όχι για την επαφή του με τον κ. Βορίδη αλλά για τα όσα είχαν συμβεί με τον προκάτοχό του Γιάννη Ραγκούση. Μάλιστα ο κ. Λυμπερόπουλος δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα στην νυν ηγεσία του υπουργείου λέγοντας χαρακτηριστικά: «αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη ευχάριστη θέση να μπορούμε να συζητάμε πρώτα από όλα με τον υπουργό. Αυτό που είχαμε πετύχει με τον προ προηγούμενο υπουργό, τον κ. Ρέππα»!
Σε ό,τι αφορά τις εκρήξεις του προέδρου των ιδιοκτητών ταξί; Για τον κ. Ραγκούση επεσήμανε: «Δεν ξέρει κανένας ούτε η ίδια η κυβέρνησή του, ούτε το κόμμα του ότι είχε περάσει στο μνημόνιο απαράδεκτες θέσεις που η ίδια η τρόικα διέψευσε. Μόνος του επικαλέστηκε κάποιες αντιλήψεις που είχε. Ουσιαστικά τη διάλυση των ταξί. Για μας η πρόταση νόμου την είχαν φτιάξει αυτοί που έχουν χρεοκοπήσει το οικονομικό σύστημα στη χώρα μας, οι νταβατζήδες της ελληνικής κοινωνίας.
Ο κλάδος δεν είναι αντίθετος να εξυγιανθεί, να λειτουργήσει όπως σε όλη την Ευρώπη με κριτήρια - όχι συντεχνίας που είχε παρουσιάσει ο κ Ραγκούσης - αλλά με κριτήρια που έχουν να κάνουν με το κυκλοφοριακό, το περιβαλλοντολογικό, το πληθυσμιακό και τη βιωσιμότητα ενός επαγγέλματος. Είμαστε υπέρ της λύσης που δίνει καλή εξυπηρέτηση στην κοινωνία, Όχι αυτά που έγιναν και δεν μπορούν να τα μαζέψουν στο Λονδίνο με τα μινι-καμπς, με πακιστανούς επάνω, με δολοφόνους και βιαστές»!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: