ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.1.12

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ !

Quantcast

ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΚΟΥΡΕΜΑ
Στο φίνις βρίσκεται ο μανιασμένος αγώνας δρόμου του δολάριου με το ευρώ για το ποιός ΔΕΝ θα χρεωκοπήσει πρώτος. Καθώς οι ΗΠΑ φτάνουν στο χείλος του …πληθωρισμού, η διακοπή τώρα των ατέλειωτων συνομιλιών για την ανταλλαγή των ομολόγων του “κουρέματός” μας εντάσεται στη σειρά των “χτυπημάτων” για το γκρέμισμα της ευρωζώνης.  Μη συμφωνημένη χρεωκοπία σημαίνει ότι πεταγόμαστε εκτός του ευρώ. Ας πάρουμε το θέμα απ’ την αρχή.
Προσωρινή διακοπή των διαπραγματεύσεων γύρω από την συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα (PSI) στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, ώστε να εξεταστεί ο «εθελοντικός» χαρακτήρας της συμμετοχής αυτής, ανακοίνωσε απόψε το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF), σύφμωνα με το Reuters. «Υπό αυτές τις συνθήκες, οι συζητήσεις με την Ελλάδα και τις επίσημες αρχές έχουν τεθεί σε παύση για προβληματισμό σχετικά με τα οφέλη μιας εθελοντικής προσέγγισης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το IIF.  «Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες της ελληνικής ηγεσίας, η πρόταση που προώθησε η Επιτροπή των Ιδιωτών Πιστωτών που περιλαμβάνει μία άνευ προηγουμένου απομείωση της ονομαστικής αξίας κατά 50% των κρατικών ομολόγων της Ελλάδας που κατέχουν ιδιώτες επενδυτές και πάνω από 100 δισ. ευρώ σε ελάφρυνση του χρέους, δεν είχε ως αποτέλεσμα την εποικοδομητική ανταπόκριση όλων των πλευρών, ώστε να διατηρηθεί ο εθελοντικός χαρακτήρας στην ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων, με βάση τη συμφωνία της 26-27ης Οκτωβρίου (ΕΕ)» προστίθεται στην ανακοίνωση.  Πηγές του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις θα επαναληφθούν σε λίγες ημέρες, ενδεχομένως την προσεχή Τετάρτη,  και ότι οι διαβουλεύσεις διεξάγονται σε κλίμα «εμπιστοσύνης και συναντίληψης» με τους εκπροσώπους του IIF αλλά και με τους θεσμικούς εταίρους της Ελλάδας, την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ.  
Αν το PSI+ δεν υλοποιηθεί η  Ελλάδα θα χρεοκοπήσει βίαια. Επειδή στην Ευρώπη, Τρόικα και η Γερμανία δεν έχουν σχεδιάσει ακόμη το  plan b θα στηρίξουν το PSI+ το οποίο στη συνέχεια θα οδηγήσει την  Ελλάδα στην χρεοκοπία. Είτε συντεταγμένη, είτε επιλεκτική η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει.  Ομως απ’ ότι φαίνεται το δικό μας ναυάγιο δεν θα είναι μοναδικό ούτε καν πρώτο γιατί θα μας προφτάσουν άλλοι ναυαγοί.
Μόλις ανακοινώθηκε με το γνωστό δραματικό τόνο που χρησιμοποιούν οι περιούσιοι “οίκοι” για να τρομάξουν τον κόσμο ότι στις 22:00 ώρα Ελλάδος… χάνουν την άριστη αξιολόγηση ΑΑΑ Γαλλία και Αυστρία από τον S&P. Εξαιρούνται της υποβάθμισης η Γερμανία και η Ολλανδία.
Λίγο νωρίτερα ανακοινώθηκε η ραγδαία αύξηση του αμερικάνικου χρέους και ότι η FED σκέφτεται το καθεστώς διαμοιρασμού της αξιας των δολαρίων που βρίσκονται σε κυκλοφορία. Aυτό σημαίνει τέρμα ο δανεισμός για τις ΗΠΑ ! Από εδώ και πέρα δε γίνεται τίποτα άλλο από το να τυπώνουν πληθωριστικό χρήμα ανεβάζοντας τα επιτόκια.
Οι επενδυτές καταλαβαίνουν ότι οι τοποθετήσεις σε $ γίνονται κουρελόχαρτα και κλείνουν θέσεις σε μετοχές & εμπορεύματα, αναφέρει ο αναλυτής Γρηγόρης Γ.  Τώρα που βρισκόμαστε ΣΧΕΔΟΝ στο αποκορύφωμα της φούσκας του $USD. Πως αλλιώς θα δικαιολογήσουν την κατάρρευση που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες? Φταίει η κακιά Ευρώπη με τα ελλείματα. Ποιος άλλος?…αξίζει να διαβάσετε το CNBC σήμερα.Νομίζω ότι είναι ασφαλές το ποντάρισμα στην πτώση τραπεζών,ειδικά αμερικάνικων & βρετανικών,για να επωφεληθώ & της ισιτιμίας.(είπαμε δεν έχουν σκάσει ακόμα οι φούσκες $ & στερλίνα).
Γνώμη μας ότι η διακοπή των συνομιλιών για την ελληνική αναδιάρθωση χρέους ως πρόσχημα για την πυροδότηση της επίθεσης των “οίκων” εναντίον της ευρωζώνης  έρχεται ως ”απάντηση” στο επικείμενο σκάσιμο της αμερικανικής “φούσκας”  


Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: