ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.1.12

Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΦΥΓΗ ΤΟΝ ΓΑΠ

"Πολιτικό συμβούλιο ΠΑΣΟΚ" : " Έκαψαν την καλύβα τους να μη την φάνε οι ψύλλοι."



Έληξε έπειτα από μόλις 80 λεπτά η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου το οποίο συνεδρίαζε υπό την προεδρία του Γ. Παπανδρέου με κύριο αντικείμενο την προετοιμασία της διήμερης συνόδου του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.


Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε βαρύ κλίμα.

Ο Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε την πρόθεσή του να...

αποχωρήσει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά το PSI και την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης. Θέση με την οποία διαφωνεί ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε νωρίτερα με τον κ. Παπανδρέου απαίτησε οι διαδικασίες διαδοχής να δρομολογηθούν άμεσα!

Τηλεφωνική επικοινωνία όμως του κ. Παπανδρέου υπήρξε και με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος αποδέχτηκε τη συμβιβαστική λύση με την επισήμανσή όμως ότι, δε θα πρέπει να υπάρξει καμία αλλαγή στο χρόνο έναρξης των διαδικασιών αλλά και στην ίδια τη διαδικασία, δηλαδή στην εκλογή νέου προέδρου από τη βάση.

Το Πολιτικό Συμβούλιο σήμερα ενέκρινε με άνετη πλειοψηφία την πρόταση αυτή του Γ. Παπανδρέου, ωστόσο ορισμένοι «βενιζελικοί» δεν τοποθέτηθηκαν λέγοντας ότι θα το κάνουν αύριο, Σάββατο και μεθαύριο, Κυριακή στο Εθνικό Συμβούλιο.

Παίρνοντας το λόγο ο πολιτικός φίλος του Α. Λοβέδρου, Γ. Μίχας συμφώνησε με τον Γ. Παπανδρέου τονίζοντας ότι «Με την πρόταση αυτή προχωράμε σε γρήγορες και καθαρές λύσεις χωρίς μεταβατικές δυαρχίες, μετέωρα βήματα και διευθετήσεις κορυφής που θα οδηγούσαν σε παραλυτικά και καταστροφικά αποτελέσματα».

Ο κ. Μίχας εξήγησε ότι «Δεν μπορεί να συνεχίζεται ο ευτελισμός του προέδρου από όλους αυτούς που δήθεν θέλουν να τον προστατέψουν» επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «Πρέπει να σεβαστούμε και τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και τον θεσμό του Προέδρου». Συνεχίζοντας ο κ. Μίχας άφησε αιχμές λέγοντας ότι «δεν μπορεί να δημιουργείται η αίσθηση ότι η πολιτική είναι μια διαρκής συναλλαγή, ένα κλειστό παιχνίδι φιλοδοξιών και προσώπων για την καρέκλα» προσθέτοντας ότι  «δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο ή για χρονοτριβές, δεν υπάρχουν περιθώρια για χρησμούς. Χρειαζόμαστε καθαρές λύσεις, καθαρές αποφάσεις».
«Η καθαρή και άμεση λύση στο ΠΑΣΟΚ είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας για το Κίνημα και εθνικής ευθύνης για τον τόπο» κατέληξε ο κ. Μίχας.

Ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου της παράταξης Μιχάλης Καρχιμάκης δηλώνοντας αισιόδοξος κατά την εισήγησή του κάλεσε όλους να χαράξουν μία πορεία η οποία θα διασφαλίσει την ενότητα στο ΠΑΣΟΚ ώστε να αποσαφηνιστεί το πολιτικό και ιδεολογικό στίγμα του κόμματος. Ο κ. Καρχιμάκης επεσήμανε ότι καλούμαστε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις ενώ επεσήμανε ότι οι τελικές θέσεις και η νέα πρόταση ΠΑΣΟΚ προς τον ελληνικό λαό θα αποσαφηνιστεί στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το οποίο ενδεχομένως να πραγματοποιηεθί τον ερχόμενο Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: