ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.1.12

Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων ... κάποιοι θέλουν να το κλείσουν!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Συνήθως όλοι μας (και καλά κάνουμε) προβάλουμε και δημοσιοποιούμε μόνο τα δυσάρεστα που μας συμβαίνουν (σε σχέση με τις κρατικές υπηρεσίες) θεωρώντας ότι μπορεί να συμβάλουμε στον να διορθωθεί μία κατάσταση.
Προσωπικά όμως νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους εργαζομένους του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων ...
(βρίσκεται πλησίον του ηλεκτρικού σταθμού της Αγ. Βαρβάρας) και συγκεκριμένα την ομάδα της οφθαλμιάτρου κ. Χρύσας Τερζίδου για την διάγνωση και την οριστική μου θεραπεία σε οφθαλμολογικό πρόβλημα που είχα.
Στο εν λόγω νοσοκομείο είδα και βίωσα την οργάνωση και την διάθεση προσφοράς του προσωπικού απέναντι σε πολυάριθμους ασθενείς που επισκέπτονται καθημερινά τα εξωτερικά αλλά και τα τακτικά ιατρεία.
Θεωρώ ότι το Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα ακριβά ιδιωτικά θεραπευτήρια και ίσως για αυτό έχει γίνει στόχος κάποιων “ανεγκέφαλων” οι οποίοι μεθοδεύουν το κλείσιμο του στα πλαίσια των περικοπών και των συγχωνεύσεων για την εφαρμογή υποτίθεται του μνημονίου το οποίο χρησιμοποιούν ως δικαιολογία και τα εγχώρια συμφέροντα προκειμένου να καταστήσουν την υγεία του λαού δική τους “ληστρική” υπόθεση.
Ας πάρουν τα πόδια τους οι “καρεκλοκένταυροι” και οι ανευθυνουπεύθυνοι του κράτους να πάνε να δούνε από κοντά το πόσοι άνθρωποι (και ιδίως υπερήλικες) των γύρων περιοχών (Πατήσια, Φιλαδέλφεια, Αγ. Ανάργυροι, Γαλάτσι, Ριζούπολη κ.α) εξυπηρετούνται καθημερινά.
Πιστεύω όπως προανέφερα ότι όλη αυτή η μεθόδευση  για το κλείσιμο του νοσοκομείου εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα και για αυτό θα πρέπει όλοι μας να συνδράμουμε στον αγώνα των εργαζομένων για να παραμείνει ανοικτό!

Υποσημείωση
Παράκληση προς τους ασθενείς, τους επισκέπτες και τους κατοίκους (των γύρω εξυπηρετούμενων περιοχών) να περάσουν από το ισόγειο του νοσοκομείου για να  υπογράψουν στο βιβλίο συλλογής υπογραφών απαιτώντας την συνέχιση της μακροχρόνιας λειτουργίας και προσφοράς του. 

Ιστοσελίδα εργαζομένων

1 σχόλιο:

GT είπε...

Συμφωνώ απόλυτα.
Το Νοσοκομείο Πατησίων λειτουργεί υποδειγματικά για όλους τους ασθενείς του, ανεξάρτητα οικονομικής κατάστασης, ηλικίας ασθενή κλπ. Τα φάρμακα χορηγούνται εν αφθονία, συνεχείς εξετάσεις, νοσηλευτικό προσωπικό που φροντίζει τους ασθενείς, ιατροί που ξέρουν τι κάνουν και το κάνουν χωρίς να περιμένουν τίποτα. Σε λίγες ημέρες βίωσα την εγκατάλειψη και την αδιαφορία για τον ίδιο ασθενή και για ίδιο περιστατικό ενός δήθεν μεγάλου και φημισμένου κρατικού νοσοκομείου με τα πιο δυσάρεστα αποτελέσματα. Η μέρα με τη νύχτα...
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου που παρέχουν υψηλού βαθμού υπηρεσίες και λειτουργεί όπως πρέπει. Να συνεχίσουν τον αγώνα τους γιατί όλοι εμείς που δεν έχουμε να πληρώσουμε τα μεγάλα ιδιωτικά, νοσοκομεία σαν κι αυτό τα έχουμε ΑΝΑΓΚΗ.