ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.12

ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΑΣ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


 

 


Ημερομηνία: 28/03/2012
ΩΡΑ:18:55

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου του ΆΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, δεν έχει συμφωνήσει απολύτως καμία συνεργασία.
Σύμφωνα με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του Κόμματος, η οποία έχει δημοσιοποιηθεί εδώ και καιρό, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, απορρίπτει κάθε σενάριο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Η θέση μας είναι ότι η κρίση, στην οποία βύθισε τη Χώρα μας, το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο επιβάλλει τη συγκρότηση ενός Αντιμνημονιακού Μετώπου Κεντροαριστερής Κατεύθυνσης. 

=================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:
Αγαπητέ κ Δημαρά  δεν ξέρω αν πραγματικά έχετε αντιληφθεί τον σφυγμό της αγωνιώδους Ελληνικής κοινωνίας !!  Δικαίωμα σας όμως είναι να εμμένετε στις περιχαρακώσεις του Αριστερού και του Δεξιού ! Δυστυχώς για εμάς όλους που πιστεύουμε ακόμα στην πατρίδα και στην εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια , βλέπουμε αξιόλογους πατριώτες ταγούς όπως και εσείς να προτάσσετε ως λύση ναι μεν την αντιμνημονιακή σας θέση αλλά να θεωρείτε ως επιτυχία αυτής την συγκρότηση κεντροαριστερών αντιμνημονιακών δυνάμεων!
Εδώ η Ελλάδα χάνεται και οι πολιτικοί της 'χτενίζονται" προκειμένου να διαφυλάξουν τον στενό πολιτικό τους κομματικό προσανατολισμό! Ποιά πολιτική υστεροφημία θα αποκομίσει ο κάθε ένας "διασπαστής' της κοινής επιθυμίας του Ελληνικού λαού?.. όταν το μεγαλύτερο συντριπτικό ποσοστό του λαού δηλώνει αντιμνημονιακό??... και ο κάθε αντιμνημονιακός ταγός του αντί να συσπειρώσει διασπά.... βάζοντας μπροστά από το συμφέρον του λαού και της πατρίδας τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ του πρωκτού??... που κατέστησαν μια κοινωνία άβουλη και ευάλωτη και πολιτικά άνευρη ώστε να βρεθεί γόνιμο το έδαφος και οι σφετεριστές της εμπιστοσύνης και της εξουσίας να καλλιεργήσουν τον καρπό του ξεπουλήματος πατρίδας και λαού???!

Γιάννη...... κάπως έτσι μένεις στον πάτο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: