ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.12

Η σκευωρία και τα εκβιαστικά διλήμματα καταρρέουν, το σκοτεινό σχέδιο εκποίησης της Xώρας αποκαλύπτεται



Ημερομηνία: 27/03/2012
ΩΡΑ:11:15

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών: «Η σκευωρία και τα εκβιαστικά διλήμματα καταρρέουν, το σκοτεινό σχέδιο  εκποίησης της Xώρας αποκαλύπτεται»
Σχετικά με τις δηλώσεις της κυρίας Μέρκελ στο BBC, o  Εκπρόσωπος Τύπου του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών, Σωτήρης Στανωτάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Τα όσα δήλωσε η κυρία Μέρκελ στο BBC αφήνουν έκθετους όσους κατά καιρούς έθεταν ψεύτικα και εκβιαστικά διλήμματα στον Ελληνικό Λαό και μιλούσαν για εκδίωξη της Χώρας μας, από την ζώνη του Ευρώ, με στόχο να  τρομοκρατήσουν τον Λαό, για να μην αντιδράσει στην φτώχεια των Μνημονίων μνημόνια και τις αποικιοκρατικές συμβάσεις που βάσει σχεδίου επέβαλλαν.
Η σκευωρία ότι τάχα θα… πέταγαν την Ελλάδα από την Ευρώπη και το Ευρώ, γκρεμίζεται με τον πιο εμφατικό τρόπο από την Καγκελάριο της Γερμανίας, η οποία δήλωσε ξεκάθαρα: «Θα ήταν λάθος αν επιτρέπαμε στην Ελλάδα να φύγει, από το Ευρώ».
Η συνέντευξη είναι βαρυσήμαντη. Έχει τη βαρύτητα όσων αποκάλυψε, ο Ντομινίκ Στρος Κάν για τη μεθόδευση, να μπει η Ελλάδα στο ΔΝΤ.
Οι δηλώσεις της κυρίας Μέρκελ ξεσκεπάζουν και αποκαλύπτουν το παιχνίδι πού παίχθηκε και παίζεται ακόμη, σε βάρος του Ελληνικού Λαού. Ένα παιχνίδι, το οποίο καταγγέλθηκε από την πρώτη στιγμή, από το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια: