ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.12

Αυτή τη στιγμή στην Ιερισσό:Πολιορκείται από κόσμο το Δημαρχείο Ιερισσού – ΜΑΤ μέσα κι έξω


Ο κόσμος έχει κυκλώσει το Δημαρχείο όπου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αριστοτέλη και φωνάζει συνθήματα κατά της επένδυσης της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, κατά του Δημάρχου Χρήστου Πάχτα και κατά του Αντιδημάρχου Βασίλη Μοσχόπουλου. Η πλατεία του Δημαρχείου είναι ήδη γεμάτη ενώ κι άλλοι κάτοικοι καταφθάνουν συνεχώς. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται μέσα στο Δημαρχείο και ακόμα περισσότερες και αρκετές κλούβες είναι έξω από αυτό. Για άγνωστο λόγο όλα τα φώτα στο Δημαρχείο, στην πλατεία και στους γύρω δρόμους έχουν σβήσει.
Νωρίτερα, ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Μιχάλης Βλαχόπουλος ζήτησε την παραίτηση του Αντιδημάρχου Μοσχόπουλου για τον ηγετικό ρόλο που έπαιξε την περασμένη Τρίτη στην άνανδρη επίθεση των 500 τραμπούκων της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ εναντίον των 30 ανθρώπων που βρισκόταν στις Σκουριές. Ο Δήμαρχος “HELLAS GOLD” δεν έκανε δεκτό το αίτημα και η αντιπολίτευση αποχώρησε από το Συμβούλιο, δηλώνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να συζητάει με έναν “αντιδήμαρχο επικεφαλής τρομοκρατών”.
Ένας Δήμαρχος τραγικά αντίθετος με τη θέληση της κοινωνίας κάθεται στα σκοτάδια μέσα στο Δημαρχείο φρουρούμενος από την αστυνομία, ενώ ο κόσμος είναι απ’έξω. Μάλλον αναμένονται ενισχύσεις. Θα ενημερώνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: