ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.12

Και τα spread ξανά την ανηφόρα!...

Γράφει ο Δευκαλίων
Ενώ θα περίμενε κανείς να μειωθούν τα spread των Ελληνικών Ομολόγων έναντι των Γερμανικών μετά την «επιτυχή» όπως μας ανακοινώθηκε υλοποίηση του PSI+, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Ta spread πάλι διευρύνονται!
Συγκεκριμένα, ακόμη και την 12η Μαρτίου 2012, ημερομηνία που τα Ελληνικά Κρατικά ομόλογα διαπραγματεύθηκαν για πρώτη ημέρα, η απόδοση των Ομολόγων λήξεως 2042 έφτασε μέχρι 16,93%, ενώ την Δευτέρα 26 Μαρτίου η απόδοση του Ελληνικού Κρατικού ομολόγου έφθασε στο 19,3%, ενώ πριν από δύο εβδομάδες ήταν 17,75%.
Οι παραπάνω αποδόσεις των Ελληνικών Κρατικών ομολόγων δεν είναι λογικές. Μετά από ένα «κούρεμα» έπρεπε να είναι σαφώς μικρότερες αφού ο δανειζόμενος έχει λάβει το περιθώριο να πραγματοποιήσει πληρωμές.
Τα πράγματα είναι παντελώς απλά!
Άσχετα με τους κομπασμούς της εγχώριας πολιτειακής και πολιτικοοικονομικής εξουσίας η υλοποίηση του PSI+ απέτυχε παταγωδώς!
Και πιστωτικό γεγονός (Credit Event) πιστοποιήθηκε και το συνολικό χρέος που έπρεπε να ενταχθεί στο PSI+ δεν επιτεύχθηκε και το χρέος δεν μειώθηκε ως ποσοστό του ΑΕΠ κ.λπ.
Γι’ αυτό και στις αγορές άρχισαν και πάλι να...
ανοίγουν τα spread.
Τα έχουμε πει… Ύφεση, Ανεργία κ.λπ. δεν νικιούνται με περιορισμό των καταναλωτικών δαπανών και περιορισμό του Λαϊκού Εισοδήματος.
Εμείς τα λέμε, εμείς τα’ ακούμε… Και τα spread ξανά την ανηφόρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: