ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.12

Προσωρινά τα καταφύγια κράτησης μεταναστών;

Με τόσα χρήματα που θα δαπανηθούν για την ανακαίνιση των στρατοπέδων, όχι προσωρινή, καραμόνιμη είναι η λύση.
Προσωρινή ήταν η λύση που έδωσαν όταν έκανε ψόφο για την στέγαση των αστέγων του κέντρου. Άνοιξαν υφιστάμενα δημόσια κτίρια, δεν δαπάνησαν δραχμή, και με το πέρας της έκτακτης ανάγκης, τους αποχαιρέτησαν οι ευεργέτες -τους έστειλαν από εκεί που ‘ρθαν.
Ερώτηση: Γιατί αυτοί οι άγιοι, αλληλέγγυοι, ανθρωπιστές κύριοι, δεν προέβησαν σε ανάλογο διάβημα, να ανακαινίσουν δηλαδή δημόσια οικήματα, για την φιλοξενία των αστέγων (που σημειωτέον άστεγους τους κατάντησε η δική τους εξολοθρευτική πολιτική);
Απάντηση: Γιατί οι άστεγοι δεν τους επιφέρουν κέρδος!!!
Με τους μετανάστες τα τσεπώνουν απ’ όλες τις μεριές, και για να τους βάζουν παράνομα στη χώρα, αλλά και για τη διαμονή τους -με το μήνα πληρώνεται η πολιτεία, κάτι εκατομμύρια. Επειδή δε τα χρήματα τα βάζουν στην τσέπη οι προδότες, είμαστε υποχρεωμένοι εμείς οι πολίτες να πληρώνουμε και να ξαναπληρώνουμε για μία προπληρωμένη περίθαλψη!!! Και παρόλα αυτά (ενώ πληρώνουν και οι έξω αλλά και εμείς) μένουν τελικά οι μετανάστες πεταμένοι σαν σκουπίδια, και τα βάζουμε και μαζί τους για την εγκληματικότητα!!
Η λύση λοιπόν στο μέγα πρόβλημα των μεταναστών είναι μία: να ξεκουμπιστούν οι προδότες μαζί με όλα τα τσιράκια τους. Να ξεκουμπιστούν αυτοί που όσα χρήματα κι αν μπουν στη χώρα, αφήνουν τα ταμεία της άδεια.
Δεν είναι πολλοί, μέχρι 200.000 οι άπατρις (οι του κυνοβουλίου παρέα με τα τσιράκια τους). Αυτοί θα «απελαθούν»* και ΟΛΑ τα προβλήματα της χώρας θα τα λύσουμε σε χρόνο ντε τε.

Στεφανία Λυγερού

* Θα παν στους τόπους τους, τους χλοερούς.  









Δεν υπάρχουν σχόλια: